• Servei Públic

Arrela't a l'Alt Urgell. Connectem els Talents

ds. 28 octubre 201710:0014:00
  • Jornades i Xerrades

La Jornada és el dissabte 28 d'octubre a la Seu d'Urgell

En el marc del projecte de cooperació Leader Odisseu: pel retorn de joves al món rural, el proper dissabte 28 d’octubre, al matí, a la Seu d’Urgell, reunirem empreses, emprenedors i emprenedores i joves que volen viure i treballar a l’Alt Urgell.

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitzen el networking “Arrela’t a l’Alt Urgell” dirigit a empreses, joves emprenedors/es i persones que busquin millorar la seva ocupabilitat.

Aquesta convocatòria vol generar un espai de relacions i coneixences per fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació, projectes compartits i negoci que hi ha a les comarques rurals de muntanya.

El programa s’estructura en dues parts. Una primera, formativa i pràctica, que motivi i doni eines a les persones participants per a crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals. Aquest taller “Connectant els talents” anirà a càrrec de l’analista digital Neus Arqués.

A la segona part, entre les persones participants es podran presentar els seus projectes, empreses, perfils i experiència amb la voluntat de fer vincles professionals que enforteixin el teixit productiu de l’Alt Urgell i millorin l’ocupabilitat del col·lectiu jove.

L’acte tindrà lloc a la cocteleria Glops Palau de la Seu d’Urgell. La participació és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia a bit.ly/networking28oct abans del 27 al migdia per a organitzar millor les dinàmiques pràctiques i l’aforament.

Per a les comarques del Pirineu és molt important retenir o fomentar el retorn del talent jove i generar complicitats i xarxes professionals entre aquest talent i les empreses i les persones emprenedores presents al territori que ajudin a fixar-ne la població. Per aquest motiu, el 7 d’octubre ja es va realitzar una jornada d’emprenedoria i ocupació laboral a la Cerdanya i el 13 d’octubre va tenir lloc l’Arrela’t al Pallars Jussà. Ambdues jornades van tenir molt bona rebuda i una gran participació de joves i d’experiències empresarials que fan Pirineu.

Aquestes actuacions formen part del projecte Odisseu que coordina el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya i que finança pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (2014-2020) i la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquest projecte és possible també per la implicació dels grups d’acció local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de Joventut, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • La Seu d'Urgell
Afegeix al teu calendari 2017-10-28 10:00:00 2017-10-28 14:00:00 Europe/Madrid Arrela't a l'Alt Urgell. Connectem els Talents La Jornada és el dissabte 28 d'octubre a la Seu d'Urgell En el marc del projecte de cooperació Leader Odisseu: pel retorn de joves al món rural, el proper dissabte 28 d’octubre, al matí, a la Seu d’Urgell, reunirem empreses, emprenedors i emprenedores i joves que volen viure i treballar a l’Alt Urgell. El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitzen el networking “Arrela’t a l’Alt Urgell” dirigit a empreses, joves emprenedors/es i persones que busquin millorar la seva ocupabilitat. Aquesta convocatòria vol generar un espai de relacions i coneixences per fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació, projectes compartits i negoci que hi ha a les comarques rurals de muntanya. El programa s’estructura en dues parts. Una primera, formativa i pràctica, que motivi i doni eines a les persones participants per a crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals. Aquest taller “Connectant els talents” anirà a càrrec de l’analista digital Neus Arqués. A la segona part, entre les persones participants es podran presentar els seus projectes, empreses, perfils i experiència amb la voluntat de fer vincles professionals que enforteixin el teixit productiu de l’Alt Urgell i millorin l’ocupabilitat del col·lectiu jove. L’acte tindrà lloc a la cocteleria Glops Palau de la Seu d’Urgell. La participació és gratuïta i oberta a tothom. Cal inscripció prèvia a bit.ly/networking28oct abans del 27 al migdia per a organitzar millor les dinàmiques pràctiques i l’aforament. Per a les comarques del Pirineu és molt important retenir o fomentar el retorn del talent jove i generar complicitats i xarxes professionals entre aquest talent i les empreses i les persones emprenedores presents al territori que ajudin a fixar-ne la població. Per aquest motiu, el 7 d’octubre ja es va realitzar una jornada d’emprenedoria i ocupació laboral a la Cerdanya i el 13 d’octubre va tenir lloc l’Arrela’t al Pallars Jussà. Ambdues jornades van tenir molt bona rebuda i una gran participació de joves i d’experiències empresarials que fan Pirineu. Aquestes actuacions formen part del projecte Odisseu que coordina el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya i que finança pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (2014-2020) i la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquest projecte és possible també per la implicació dels grups d’acció local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de Joventut, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya. La Seu d'Urgell

Organitzadors