XVI Marxa Popular de la Vall de Siarb

dt. 30 juny 2020
a
dl. 31 agost 2020
  • Activitat de natura

XVI MARXA POPULAR DE LA VALL DE SIARB - PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU

La Marxa dels nous camins vells

Descobreix més de 3km de camins recentment recuperats. Enguany, com que no hem pogut celebrar l’habitual Marxa Popular degut a la crisi sanitària de la COVID-1, us proposem un nou format!! Hem preparat un itinerari que deixarem marcat durant tot el mes de Juliol i Agost perquè qui ho desitgi el pugui anar a fer.

Durant el recorregut passareu per camins per conduir el ramat, gaudireu dels murs de pedra seca del camí dels Racons, travessareu la borda de Cal Bosch i el corral del Marquet, passareu pel jardí de pedres, recentment inaugurat i creuareu els avellaners del camí de l’Avellaneda. Us animem a tots i a totes a que gaudiu d’aquesta Marxa així com de tots els raconets de la Vall de Siarb.

Sortida i arribada a Llagunes
Itinerari marcat des de mitjans de Juny a finals d’Agost
10km i 600m de desnivell
Durada: 3h aprox

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà
Afegeix al teu calendari 2020-06-30 00:00:00 2020-08-31 00:00:00 Europe/Madrid XVI Marxa Popular de la Vall de Siarb XVI MARXA POPULAR DE LA VALL DE SIARB - PARC NATURAL DE L'ALT PIRINEU La Marxa dels nous camins vells Descobreix més de 3km de camins recentment recuperats. Enguany, com que no hem pogut celebrar l’habitual Marxa Popular degut a la crisi sanitària de la COVID-1, us proposem un nou format!! Hem preparat un itinerari que deixarem marcat durant tot el mes de Juliol i Agost perquè qui ho desitgi el pugui anar a fer. Durant el recorregut passareu per camins per conduir el ramat, gaudireu dels murs de pedra seca del camí dels Racons, travessareu la borda de Cal Bosch i el corral del Marquet, passareu pel jardí de pedres, recentment inaugurat i creuareu els avellaners del camí de l’Avellaneda. Us animem a tots i a totes a que gaudiu d’aquesta Marxa així com de tots els raconets de la Vall de Siarb. Sortida i arribada a Llagunes Itinerari marcat des de mitjans de Juny a finals d’Agost 10km i 600m de desnivell Durada: 3h aprox Llagunes

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà