TERRA ROIA ARTS FESTIVAL: Xerrada – Concert – Taller “Música i cançó tradicional”

ds. 07 agost 202118:0019:00
  • Activitat Jove
  • Activitats lúdiques i espectacles
  • Fires i festivals

Xerrada/Taller

Durada aproximada: 1h 45'

Sobre el taller

Aquesta xerrada-taller ens introduirà a la música i la cançó tradicional al llarg de la història, treball en el camp, jocs, infants, danses, festivitats, vida quotidiana. Aprendrem sobre els ritmes i compassos de la música tradicional.

Escoltarem cançons tradicionals amb guitarra i veus, en directe, amb especial menció a la música i la cançó tradicional del Pallars.

VILAMUR

Església de la "Mare de Déu de Medina"

7 d'agost
Hora: 18:00
Apta per a tots els públics

Preu: 5€

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Vilamur
Adreça:
Afegeix al teu calendari 2021-08-07 18:00:00 2021-08-07 19:00:00 Europe/Madrid TERRA ROIA ARTS FESTIVAL: Xerrada – Concert – Taller “Música i cançó tradicional” Xerrada/Taller Durada aproximada: 1h 45' Sobre el taller Aquesta xerrada-taller ens introduirà a la música i la cançó tradicional al llarg de la història, treball en el camp, jocs, infants, danses, festivitats, vida quotidiana. Aprendrem sobre els ritmes i compassos de la música tradicional. Escoltarem cançons tradicionals amb guitarra i veus, en directe, amb especial menció a la música i la cançó tradicional del Pallars. VILAMUR Església de la "Mare de Déu de Medina" 7 d'agost Hora: 18:00 Apta per a tots els públics Preu: 5€ Vilamur

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà