Jornades de Gratitud: Per uns paisatges vius i viables

dl. 14 octubre 2019
a
dt. 15 octubre 2019
  • Jornades i Xerrades

Els propers 14 i 15 d’octubre us convidem a participar a les noves Jornades de Gratitud, per uns paisatges vius i viables, que es duran a terme al Molí de l’Oli de La Pobla de Segur.

Les jornades s’organitzen des del Consorci Leader Pirineu Occidental i l’Associació Marques de Pastor, en el marc del projecte Gratitud Pallars amb la voluntat de generar xarxa i complicitat entre projectes i iniciatives amb valors similars, com la protecció de la naturalesa i la recuperació de patrimoni, tan si aquests provenen de l'administració pública, com si són projectes empresarials, o iniciatives ciutadanes sense ànim de lucre.

El paisatge no existeix amb el propòsit de ser un element decoratiu o únicament una font de benestar, sinó que gaudim d’aquest en la mesura que és una font de recursos naturals, productius i culturals que cal protegir, conservar i, a vegades, regenerar. Per això:

El dilluns pretenem generar un espai de reflexió sobre la corresponsabilitat en el paisatge. Com evolucionen les nostres activitats, com ens relacionem amb el paisatge i quin impacte té aquest fet sobre el territori. Reunirem agents directament relacionats amb el paisatge per debatre, i així contrastar i apropar les seves visions, coneixement i experiències. I finalment, coneixerem casos de territoris compromesos que estan treballant per a un desenvolupament sostenible dels seus paisatges.
El dimarts ens centrarem en la importància de comprometre’s amb el territori per part de les iniciatives empresarials i ciutadanes, i en el benefici que suposa fer aquesta aposta. Coneixerem casos de bones pràctiques d’iniciatives compromeses amb el seu entorn i generarem un espai per identificar i compartir problemàtiques i reptes comuns.

Per poder participar a les jornades cal que us inscriviu clicanta: http://bit.do/Inscripcionsgratitud. El termini per inscriure’s és el dijous dia 10 d’octubre.

MÉS INFO: gratitudpallars.com

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • La Pobla de Segur

Web extern per a més informació: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-14 00:00:00 2019-10-15 00:00:00 Europe/Madrid Jornades de Gratitud: Per uns paisatges vius i viables Els propers 14 i 15 d’octubre us convidem a participar a les noves Jornades de Gratitud, per uns paisatges vius i viables, que es duran a terme al Molí de l’Oli de La Pobla de Segur. Les jornades s’organitzen des del Consorci Leader Pirineu Occidental i l’Associació Marques de Pastor, en el marc del projecte Gratitud Pallars amb la voluntat de generar xarxa i complicitat entre projectes i iniciatives amb valors similars, com la protecció de la naturalesa i la recuperació de patrimoni, tan si aquests provenen de l'administració pública, com si són projectes empresarials, o iniciatives ciutadanes sense ànim de lucre. El paisatge no existeix amb el propòsit de ser un element decoratiu o únicament una font de benestar, sinó que gaudim d’aquest en la mesura que és una font de recursos naturals, productius i culturals que cal protegir, conservar i, a vegades, regenerar. Per això: El dilluns pretenem generar un espai de reflexió sobre la corresponsabilitat en el paisatge. Com evolucionen les nostres activitats, com ens relacionem amb el paisatge i quin impacte té aquest fet sobre el territori. Reunirem agents directament relacionats amb el paisatge per debatre, i així contrastar i apropar les seves visions, coneixement i experiències. I finalment, coneixerem casos de territoris compromesos que estan treballant per a un desenvolupament sostenible dels seus paisatges. El dimarts ens centrarem en la importància de comprometre’s amb el territori per part de les iniciatives empresarials i ciutadanes, i en el benefici que suposa fer aquesta aposta. Coneixerem casos de bones pràctiques d’iniciatives compromeses amb el seu entorn i generarem un espai per identificar i compartir problemàtiques i reptes comuns. Per poder participar a les jornades cal que us inscriviu clicanta: http://bit.do/Inscripcionsgratitud. El termini per inscriure’s és el dijous dia 10 d’octubre. MÉS INFO: gratitudpallars.com La Pobla de Segur

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà