IV Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats

ds. 12 juny 2021
a
dg. 13 juny 2021
  • Esports
  • Fires i festivals

Un any més arriba el Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats. El cap de setmana del 12 i 13 de juny, en el marc la Milla Vertical d'Àreu, es faran diferents activitats amb el senderisme com a eix central, amb guies interpretadors locals i on tots els públics hi són benvinguts.

A més a més, també podreu gaudir de la fira d'artesania amb productes locals i diferents activitats culturals paral·leles com els tallers de falles o les visites a la serradora i molí fariner d'Àreu.

 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Àreu

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

973 62 44 05

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-06-12 00:00:00 2021-06-13 00:00:00 Europe/Madrid IV Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats Un any més arriba el Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats. El cap de setmana del 12 i 13 de juny, en el marc la Milla Vertical d'Àreu, es faran diferents activitats amb el senderisme com a eix central, amb guies interpretadors locals i on tots els públics hi són benvinguts. A més a més, també podreu gaudir de la fira d'artesania amb productes locals i diferents activitats culturals paral·leles com els tallers de falles o les visites a la serradora i molí fariner d'Àreu.   Àreu

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà