IV Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats

ds. 08 juny 2019
a
dg. 09 juny 2019
  • Esports
  • Fires i festivals

Un any més arriba el Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats. El cap de setmana del 8 i 9 de juny, en el marc la Milla Vertical d'Àreu, es faran diferents activitats amb el senderisme com a eix central, amb guies interpretadors locals i on tots els públics hi són benvinguts.

A més a més, també podreu gaudir de la fira d'artesania amb productes locals i diferents activitats culturals paral·leles com els tallers de falles o les visites a la serradora i molí fariner d'Àreu.

Més informació sobre els festivals: FSP2019_DossierPremsa_CAT_v1

Web dels festivals: http://festivalssenderismepirineus.cat/

- Ruta amb la Pica d'Estats com a teló de fons.

- Taller per aprendre a fer falles dels Pirineus

 

 

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Àreu

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Telèfon de contacte: 

973 62 44 05

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-06-08 00:00:00 2019-06-09 00:00:00 Europe/Madrid IV Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats Un any més arriba el Festival de Senderisme Àreu-Pica d'Estats. El cap de setmana del 8 i 9 de juny, en el marc la Milla Vertical d'Àreu, es faran diferents activitats amb el senderisme com a eix central, amb guies interpretadors locals i on tots els públics hi són benvinguts. A més a més, també podreu gaudir de la fira d'artesania amb productes locals i diferents activitats culturals paral·leles com els tallers de falles o les visites a la serradora i molí fariner d'Àreu. Més informació sobre els festivals: FSP2019_DossierPremsa_CAT_v1 Web dels festivals: http://festivalssenderismepirineus.cat/ - Ruta amb la Pica d'Estats com a teló de fons. - Taller per aprendre a fer falles dels Pirineus     Àreu

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà