Inauguració de l’exposició "De pagès a típic" de l’Esbart Català de Dansaires

ds. 01 juliol 201718:0019:00
  • Exposicions

El proper dissabte dia 1 de juliol a les 18:00h, la Casa del Parc Nacional d’Espot acollirà la inauguració de l’exposició De pagès a típic de l’Esbart Català de Dansaires que podrà visitar-se fins al dia 31 de juliol.
Els actes d’inauguració aniran acompanyats d’una visita comentada per part de Montserrat Garrich, comissària de l’exposició. Finalment i com a cloenda de l’acte es farà una ballada davant de la casa del Parc a càrrec de l’Esbart Dansaire de Tremp.

L’exposició documenta i exposa el recorregut que entre 1908, any de fundació, i el 1916 va portar a l’Esbart Català de Dansaires a deixar els vestits de carrer que als inicis duien els dansaires i substituir-los per vestits de pagès, primer llogant-los i més endavant confeccionant-ne en propietat. Consta de 13 plafons il·lustrats amb fotografies i documentació diversa i amb cites extretes dels Llibres d’actes de l’Esbart Català de Dansaires que expliquen el projecte.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Espot

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 624 036

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2017-07-01 18:00:00 2017-07-01 19:00:00 Europe/Madrid Inauguració de l’exposició "De pagès a típic" de l’Esbart Català de Dansaires El proper dissabte dia 1 de juliol a les 18:00h, la Casa del Parc Nacional d’Espot acollirà la inauguració de l’exposició De pagès a típic de l’Esbart Català de Dansaires que podrà visitar-se fins al dia 31 de juliol. Els actes d’inauguració aniran acompanyats d’una visita comentada per part de Montserrat Garrich, comissària de l’exposició. Finalment i com a cloenda de l’acte es farà una ballada davant de la casa del Parc a càrrec de l’Esbart Dansaire de Tremp. L’exposició documenta i exposa el recorregut que entre 1908, any de fundació, i el 1916 va portar a l’Esbart Català de Dansaires a deixar els vestits de carrer que als inicis duien els dansaires i substituir-los per vestits de pagès, primer llogant-los i més endavant confeccionant-ne en propietat. Consta de 13 plafons il·lustrats amb fotografies i documentació diversa i amb cites extretes dels Llibres d’actes de l’Esbart Català de Dansaires que expliquen el projecte. Espot

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà