Formació en empedrats de pedra seca

ds. 04 juliol 202008:30
a
dg. 05 juliol 202015:00
  • Activitat de natura
  • Activitat Jove
  • Cursos i tallers

La tècnica de la pedra seca és una tècinca mil·lenària àmpliament utilitzada a tot el Pirineu.
Una de les funcions d'aquesta tècnica és la de construir empedrats. De manera que els camins perdurin en el temps sense tanta erosió.
Aquest cap de setmana proposem un curs teòrico-pràctic en què aprendrem a construir empedrats amb els seus ancoratges, canalitzacions, esglaons, etc.La pràctica es realitzarà en un camí històric antigament empedrat en el marc del projecte Museu de Camins que s'està duent a terme a la Vall de Siarb.

La jornada és gratuïta. Inscripcions a través de Balmes Blancs a: info@refugivalldesiarb.com o 649 257 884

S'atorgarà un certificat d'aprofitament i reconeixment del parc natural.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Llagunes

Telèfon de contacte: 

649 257 884

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-07-04 08:30:00 2020-07-05 15:00:00 Europe/Madrid Formació en empedrats de pedra seca La tècnica de la pedra seca és una tècinca mil·lenària àmpliament utilitzada a tot el Pirineu. Una de les funcions d'aquesta tècnica és la de construir empedrats. De manera que els camins perdurin en el temps sense tanta erosió. Aquest cap de setmana proposem un curs teòrico-pràctic en què aprendrem a construir empedrats amb els seus ancoratges, canalitzacions, esglaons, etc.La pràctica es realitzarà en un camí històric antigament empedrat en el marc del projecte Museu de Camins que s'està duent a terme a la Vall de Siarb. La jornada és gratuïta. Inscripcions a través de Balmes Blancs a: info@refugivalldesiarb.com o 649 257 884 S'atorgarà un certificat d'aprofitament i reconeixment del parc natural. LLagunes

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà