Estades de Natura la Sorellona

dv. 07 juny 2019
a
dv. 28 juny 2019
  • Activitat de natura
  • Activitat infantil i/o familiar
  • Activitat Jove

Un estiu més, a la Sorellona tenim tendes i llits apunt perquè mainada, i no tant mainada, gaudeixin de la natura al mateix moment que aprenen i viuen una experiència per recordar.

Novament, plantarem les nostres tendes al Pirineu, al Parc Natural de l’Alt Pirineu (Isards i Cabirols) i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (Tritons), i com a novetat d’última hora i per petició d’uns sorellonaires fidels des de la primera edició de campaments, oferim de nou els campaments de les MARMOTES, al Pn de les capçaleres del Ter!!!

Aprofitarem per fer rutes, banyades al riu, tallers de descoberta, col·laboracions amb projectes de conservació i moltes sorpreses que els equips ja estan preparant!!

Trobareu tota la informació a: www.campamentsorellona.org

Us hi esperem,

Salut i natura!!

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-06-07 00:00:00 2019-06-28 00:00:00 Europe/Madrid Estades de Natura la Sorellona Un estiu més, a la Sorellona tenim tendes i llits apunt perquè mainada, i no tant mainada, gaudeixin de la natura al mateix moment que aprenen i viuen una experiència per recordar. Novament, plantarem les nostres tendes al Pirineu, al Parc Natural de l’Alt Pirineu (Isards i Cabirols) i el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (Tritons), i com a novetat d’última hora i per petició d’uns sorellonaires fidels des de la primera edició de campaments, oferim de nou els campaments de les MARMOTES, al Pn de les capçaleres del Ter!!! Aprofitarem per fer rutes, banyades al riu, tallers de descoberta, col·laboracions amb projectes de conservació i moltes sorpreses que els equips ja estan preparant!! Trobareu tota la informació a: www.campamentsorellona.org Us hi esperem, Salut i natura!! Pallars Sobirà

Inscrits

Organitzadors