Els colors de tardor del Parc Natual de l'Alt Pirineu: Concurs de Fotografia Digital a Instagram

dv. 09 octubre 2020
a
dg. 22 Novembre 2020
  • Concursos

Concurs de fotografia a Instagram “Colors de Tardor” al Parc Natural de l’Alt Pirineu!

El Parc Natural de l'Alt Pirineu no tanca quan s'acaba l'estiu! De fet, la tardor és un dels millors moments per explorar-lo i, perquè quedi constància de la bellesa dels seus paisatges en aquesta època de l'any, us animem a immortalitzar-los amb el mòbil i a participar en el VII Concurs de fotografia a Instagram “Colors de Tardor”

1.La temàtica del concurs és “Fotografia dels elements naturals i paisatges del Parc Natural de l’Alt Pirineu durant el canvi de coloració de la tardor”
2.Cal que et tinguis configurat un perfil públic a Instagram.
3.Cal que les fotografies estiguin fetes dins l’àmbit del Parc i que indiquis el nom de l’indret.
4.Seran vàlides les fotografies publicades a la xarxa social Instagram des del 9 d’octubre a les 18.00 al 22 de novembre a les 24.00.
5.Cal que etiquetis les fotografies amb els tags #colorsdetardorPNAP2020 i #pnaltpirineu.
6.Només entraran a concurs les 4 primeres fotografies vàlides de cada usuari i la primera fotografia de cada publicació, però pots seguir penjant totes les que vulguis!

Bases a: http://bit.ly/pallarssobira_pnap

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online
Adreça:

Telèfon de contacte: 

973 62 23 35
Afegeix al teu calendari 2020-10-09 00:00:00 2020-11-22 00:00:00 Europe/Madrid Els colors de tardor del Parc Natual de l'Alt Pirineu: Concurs de Fotografia Digital a Instagram Concurs de fotografia a Instagram “Colors de Tardor” al Parc Natural de l’Alt Pirineu! El Parc Natural de l'Alt Pirineu no tanca quan s'acaba l'estiu! De fet, la tardor és un dels millors moments per explorar-lo i, perquè quedi constància de la bellesa dels seus paisatges en aquesta època de l'any, us animem a immortalitzar-los amb el mòbil i a participar en el VII Concurs de fotografia a Instagram “Colors de Tardor” 1.La temàtica del concurs és “Fotografia dels elements naturals i paisatges del Parc Natural de l’Alt Pirineu durant el canvi de coloració de la tardor” 2.Cal que et tinguis configurat un perfil públic a Instagram. 3.Cal que les fotografies estiguin fetes dins l’àmbit del Parc i que indiquis el nom de l’indret. 4.Seran vàlides les fotografies publicades a la xarxa social Instagram des del 9 d’octubre a les 18.00 al 22 de novembre a les 24.00. 5.Cal que etiquetis les fotografies amb els tags #colorsdetardorPNAP2020 i #pnaltpirineu. 6.Només entraran a concurs les 4 primeres fotografies vàlides de cada usuari i la primera fotografia de cada publicació, però pots seguir penjant totes les que vulguis! Bases a: http://bit.ly/pallarssobira_pnap Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà