Dia Europeu dels Parcs

dg. 24 maig 202014:3014:30
  • Activitat de natura

REPTE Instagram SALUT I ÀREES PROTEGIDES.

Amb la col·laboració de l'CENEAM OAPN i RECIDA, Xarxa de Centres d'Informació i Documentació Ambiental, l'aposta és publicar i etiquetar #ParksForHealth a Instagram imatges (fotografia, dibuixos ...) que il·lustrin els múltiples beneficis que els espais naturals brinden a la salut de les persones i a el benestar social.

Publica les teves imatges a Instagram amb el hastag #ParksForHealth #recidanet RECIDA elaborarà materials audiovisuals amb les imatges publicades.

The Europarc Federation compilarà les publicacions en xarxes socials amb el hashtag #ParksForHealth per difondre els múltiples beneficis que els espais naturals proporcionen a la nostra salut en el Dia Europeu dels Parcs 2020.

Les persones interessades podran enviar les seves imatges (fins a 15 de maig a communications@europarc.org) per al vídeo "Tour through Europe" que The Europarc Federation publicarà el 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs 2020.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-05-24 14:30:00 2020-05-24 14:30:00 Europe/Madrid Dia Europeu dels Parcs REPTE Instagram SALUT I ÀREES PROTEGIDES. Amb la col·laboració de l'CENEAM OAPN i RECIDA, Xarxa de Centres d'Informació i Documentació Ambiental, l'aposta és publicar i etiquetar #ParksForHealth a Instagram imatges (fotografia, dibuixos ...) que il·lustrin els múltiples beneficis que els espais naturals brinden a la salut de les persones i a el benestar social. Publica les teves imatges a Instagram amb el hastag #ParksForHealth #recidanet RECIDA elaborarà materials audiovisuals amb les imatges publicades. The Europarc Federation compilarà les publicacions en xarxes socials amb el hashtag #ParksForHealth per difondre els múltiples beneficis que els espais naturals proporcionen a la nostra salut en el Dia Europeu dels Parcs 2020. Les persones interessades podran enviar les seves imatges (fins a 15 de maig a communications@europarc.org) per al vídeo "Tour through Europe" que The Europarc Federation publicarà el 24 de maig, Dia Europeu dels Parcs 2020. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà