Cursos de Català: Inscripcions obertes

dl. 13 setembre 202109:30
a
dc. 15 setembre 202115:30
  • Cursos i tallers

Cursos de català
El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori del Pallars Sobirà cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament.

També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent.

Per complementar l’oferta general també ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i cursos destinats a col·lectius específics.

Per més informació podeu accedir a través de l'enllaç del Consorci: cpnl.cat

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2021-09-13 09:30:00 2021-09-15 15:30:00 Europe/Madrid Cursos de Català: Inscripcions obertes Cursos de català El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza en tot el territori del Pallars Sobirà cursos de català per a les persones que volen aprendre a parlar en català amb fluïdesa i correcció i per a les que volen escriure’l adequadament. També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l’han d’utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l’oferta general també ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i cursos destinats a col·lectius específics. Per més informació podeu accedir a través de l'enllaç del Consorci: cpnl.cat Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà