Concurs de microrelats infantil: "Hem de convèncer al Tenebrix!"

dv. 17 juliol 2020
a
dg. 13 setembre 2020
  • Activitat infantil i/o familiar
  • Literatura

El concurs “Hem de convèncer al Tenebrix!” s’inspira en el conte “L’entrellat dels estanys encantats” el qual, a causa de la crisi del Covid-19, no es va poder presentar per Sant Jordi tal i com s’havia previst.

“L’entrellat dels estanys encantats” és fruit de la iniciativa del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, està escrit per Montse Subirana, il·lustrat per Toni Serrano i editat per Arola Editors, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i de les Destinacions de Natura i Muntanya en família: Vall de Boí, Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa.

MÉS INFO: http://www.aralleida.cat/concursmicrorelats/

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-07-17 00:00:00 2020-09-13 00:00:00 Europe/Madrid Concurs de microrelats infantil: "Hem de convèncer al Tenebrix!" El concurs “Hem de convèncer al Tenebrix!” s’inspira en el conte “L’entrellat dels estanys encantats” el qual, a causa de la crisi del Covid-19, no es va poder presentar per Sant Jordi tal i com s’havia previst. “L’entrellat dels estanys encantats” és fruit de la iniciativa del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, està escrit per Montse Subirana, il·lustrat per Toni Serrano i editat per Arola Editors, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i de les Destinacions de Natura i Muntanya en família: Vall de Boí, Valls d’Àneu i Pirineus-Noguera Pallaresa. MÉS INFO: http://www.aralleida.cat/concursmicrorelats/ Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà