Benvinguts a pagès Pallars Sobirà

ds. 02 octubre 202110:00
a
dg. 03 octubre 202119:00
  • Jornades i Xerrades

Benvinguts a pagès La Festa és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, ramats, barques i obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa i una oportunitat per omplir el rebost comprant directament al productor.

L’edició de 2021 recuperarà el format presencial durant el primer cap de setmana d'octubre (2 i 3 d'octubre), mantenint les mesures de seguretat amb un sistema de visites sota reserva i el cumpliment dels protocols vigents per la COVID-19.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2021-10-02 10:00:00 2021-10-03 19:00:00 Europe/Madrid Benvinguts a pagès Pallars Sobirà Benvinguts a pagès La Festa és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els camps, ramats, barques i obradors. Dos dies únics per redescobrir on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que fan els aliments que ens arriben a casa i una oportunitat per omplir el rebost comprant directament al productor. L’edició de 2021 recuperarà el format presencial durant el primer cap de setmana d'octubre (2 i 3 d'octubre), mantenint les mesures de seguretat amb un sistema de visites sota reserva i el cumpliment dels protocols vigents per la COVID-19. Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà