Benvinguts a Pagès

ds. 03 octubre 2020
a
dg. 04 octubre 2020
  • Fires i festivals

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

Si vens al Pallars Sobirà podràs visitar les granges d'ovella Xisqueta, els obradors dels productors, de formatge i de plantes medicinals, on podràs degustar els seus productes elaborats de forma artesana. Tots aquests productes també es podran degustar als restaurants de la comarca amb menú especial de Benvinguts a Pagès.

A més a més durant aquest cap de setmana podràs gaudir d'un conjunt d'activitats complementaries com visites a museus, guarderies de truita, mostra de teixir amb teler tradicional, visites guiades etc. i tot de forma gratuïta!

MÉS INFO: 973 62 10 02

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 62 10 02
Afegeix al teu calendari 2020-10-03 00:00:00 2020-10-04 00:00:00 Europe/Madrid Benvinguts a Pagès Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obren les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors. És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa. Si vens al Pallars Sobirà podràs visitar les granges d'ovella Xisqueta, els obradors dels productors, de formatge i de plantes medicinals, on podràs degustar els seus productes elaborats de forma artesana. Tots aquests productes també es podran degustar als restaurants de la comarca amb menú especial de Benvinguts a Pagès. A més a més durant aquest cap de setmana podràs gaudir d'un conjunt d'activitats complementaries com visites a museus, guarderies de truita, mostra de teixir amb teler tradicional, visites guiades etc. i tot de forma gratuïta! MÉS INFO: 973 62 10 02 Pallars Sobirà

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà