9a Neteja de la Noguera Pallaresa

dt. 20 octubre 2020
a
ds. 31 octubre 2020
  • Camps de treball i voluntariat

Benvolguts socis, benvolgudes sòcies,

Us informem que l'AEPallars, amb la col·laboració del Parc Natural de l'Alt Pirineu, posa en marxa un nou projecte: Iniciatica Rius

A l’AEPallars portem més de 50 anys cuidant dels nostres rius (continuant la labor de l'associació Dr.X), som pioners en la neteja del Noguera Pallaresa i des de l’any 2005 estem realitzant accions al voltant del riu. A través de la nostra xarxa de socis i simpatitzants hem extret del Noguera Pallaresa desenes de tones de residus tant sols la darrera dècada.

Ara volem anar més lluny creant una xarxa de voluntaris perquè cada vegada siguem més i d'aquesta manera aconseguir un canvi de tendència vers els nostres rius. L’objectiu és sumar esforços per a poder arribar a tots els rius del Pallars i del Parc Natural de l’Alt Pirineu i conscienciar mediambiental a totes les persones que viuen i gaudeixen del Pallars Sobirà.

Les accions es duran a terme els dies 20, 22, 24 i 31 d'octubre de 2020:

Dia 20 d’Octubre
Dins del projecte IniciativaRius es pretén conscienciar als més petits de la defensa del medi a través de l’acció directa.
Durant el matí del dia 20 d'octubre més de 160 nens i nenes d’algunes de les escoles del Pallars Sobirà participaran a la iniciativa.

Dia 22 d’octubre
Joves i tutors del mòduls esportius de l’Institut Hug Roger III de Sort, juntament amb el servei de manteniment del Parc Natural de l’Alt Pirineu i els tècnics i voluntaris de l’AEPallars faran una intervenció de neteja a diversos punts de la Noguera de Tor (Vall Ferrera) i a la Noguera de Cardós (Valls de Cardós).

Dia 24 d’octubre
És una de les accions estrella d’aquesta edició. Durant el matí i fins al migdia els voluntaris de l’AEPallars, juntament amb altres voluntaris que puguin afegir-se a la crida, faran una neteja coordinada de diversos trams de la Noguera Pallaresa. Aquest dia es preveu, a part de treure restes de ferros, plàstics, ... treure també dos cotxes i un remolc de la llera del riu.

Dia 31 d’Octubre
Voluntaris del territori i de la Vall de Cardós intervindran en diversos trams del Riu Noguera de Cardós (voltants de Lladorre, Central de Tavascan i tram d’Ainet de Cardós - Ribera de Cardós)

Incripcions: https://t.co/WOKyCATJ0W https://t.co/Lq2UpvKf7v
MÉS INFO: https://t.co/O23jxUs2s4

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Afegeix al teu calendari 2020-10-20 00:00:00 2020-10-31 00:00:00 Europe/Madrid 9a Neteja de la Noguera Pallaresa Benvolguts socis, benvolgudes sòcies, Us informem que l'AEPallars, amb la col·laboració del Parc Natural de l'Alt Pirineu, posa en marxa un nou projecte: Iniciatica Rius A l’AEPallars portem més de 50 anys cuidant dels nostres rius (continuant la labor de l'associació Dr.X), som pioners en la neteja del Noguera Pallaresa i des de l’any 2005 estem realitzant accions al voltant del riu. A través de la nostra xarxa de socis i simpatitzants hem extret del Noguera Pallaresa desenes de tones de residus tant sols la darrera dècada. Ara volem anar més lluny creant una xarxa de voluntaris perquè cada vegada siguem més i d'aquesta manera aconseguir un canvi de tendència vers els nostres rius. L’objectiu és sumar esforços per a poder arribar a tots els rius del Pallars i del Parc Natural de l’Alt Pirineu i conscienciar mediambiental a totes les persones que viuen i gaudeixen del Pallars Sobirà. Les accions es duran a terme els dies 20, 22, 24 i 31 d'octubre de 2020: Dia 20 d’Octubre Dins del projecte IniciativaRius es pretén conscienciar als més petits de la defensa del medi a través de l’acció directa. Durant el matí del dia 20 d'octubre més de 160 nens i nenes d’algunes de les escoles del Pallars Sobirà participaran a la iniciativa. Dia 22 d’octubre Joves i tutors del mòduls esportius de l’Institut Hug Roger III de Sort, juntament amb el servei de manteniment del Parc Natural de l’Alt Pirineu i els tècnics i voluntaris de l’AEPallars faran una intervenció de neteja a diversos punts de la Noguera de Tor (Vall Ferrera) i a la Noguera de Cardós (Valls de Cardós). Dia 24 d’octubre És una de les accions estrella d’aquesta edició. Durant el matí i fins al migdia els voluntaris de l’AEPallars, juntament amb altres voluntaris que puguin afegir-se a la crida, faran una neteja coordinada de diversos trams de la Noguera Pallaresa. Aquest dia es preveu, a part de treure restes de ferros, plàstics, ... treure també dos cotxes i un remolc de la llera del riu. Dia 31 d’Octubre Voluntaris del territori i de la Vall de Cardós intervindran en diversos trams del Riu Noguera de Cardós (voltants de Lladorre, Central de Tavascan i tram d’Ainet de Cardós - Ribera de Cardós) Incripcions: https://t.co/WOKyCATJ0W https://t.co/Lq2UpvKf7v MÉS INFO: https://t.co/O23jxUs2s4 Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà