8a Fira de productors del Parc Natural de l'Alt Pirineu i de l'ovella aranesa

ds. 08 juny 2019
a
dg. 09 juny 2019
  • Fires i festivals

Fira de productes artesans i activitats tradicionals del Parc Natural de l’Alt Pirineu i concurs de xolla i mostra d'ovella aranesa al poble d'Arrós de Cardós.

A la fira hi trobareu una mostra i venda de productes locals produïts pels artesans i productors dels municipis del Parc Natural, i els productors convidats del Parc Natural Regional dels Pyrénées Ariégeoises i dels Parcs Naturals Andorrans, conjuntament amb la mostra d’ovella aranesa i el concurs de xolla. 

Com cada any hi haurà el dinar popular, enguany el plat principal serà caldereta de corder aranès. Els tiquets del dinar els podreu comprar el dia de la Fira.

A més, el dissabte 8 de juny podeu participar durant el matí en la jornada de recuperació de camins i pastures amb els veïns d'Arrós de Cardós i Bergwaldprojekt! Hi haurà activitats per a la canalla i pica-pica per a totes les persones voluntàries. Activitat gratuïta i oberta a tothom.

Inscripció obligatòria d'adults i petits

Més informació a www.projecteboscos.cat/femcomuarros - info@projecteboscos.cat  - Tel. 973 62 22 47

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Arrós

Telèfon de contacte: 

973 62 31 85
Afegeix al teu calendari 2019-06-08 00:00:00 2019-06-09 00:00:00 Europe/Madrid 8a Fira de productors del Parc Natural de l'Alt Pirineu i de l'ovella aranesa Fira de productes artesans i activitats tradicionals del Parc Natural de l’Alt Pirineu i concurs de xolla i mostra d'ovella aranesa al poble d'Arrós de Cardós. A la fira hi trobareu una mostra i venda de productes locals produïts pels artesans i productors dels municipis del Parc Natural, i els productors convidats del Parc Natural Regional dels Pyrénées Ariégeoises i dels Parcs Naturals Andorrans, conjuntament amb la mostra d’ovella aranesa i el concurs de xolla.  Com cada any hi haurà el dinar popular, enguany el plat principal serà caldereta de corder aranès. Els tiquets del dinar els podreu comprar el dia de la Fira. A més, el dissabte 8 de juny podeu participar durant el matí en la jornada de recuperació de camins i pastures amb els veïns d'Arrós de Cardós i Bergwaldprojekt! Hi haurà activitats per a la canalla i pica-pica per a totes les persones voluntàries. Activitat gratuïta i oberta a tothom. Inscripció obligatòria d'adults i petits Més informació a www.projecteboscos.cat/femcomuarros - info@projecteboscos.cat  - Tel. 973 62 22 47 Arrós de Cardós

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà