Punt Juvenil sobre el Parc Natural de l'Alt Pirineu

ds. 09 abril 201610:0014:00
  • Activitat infantil i/o familiar

Es disposa 20 places pel Punt Juvenil, que consistirà en activitats de dissabte al mati, de dia sencer i un cap de setmana de cloenda, que serà opcional.

Les inscripcions es faran per anys escolars, de manera que hi haurà nens de 4º a 6º de primària, tot i que si hi ha falta de places en l’EsNat o el Punt, mirarem d’adaptar els grups.

Programació:

La programació funcionarà de forma similar a l’any passat, de manera que cada cap de setmana hi haurà una temàtica específica on fer incidència.

El programa podrà canviar per causes meteorològiques o degut al funcionament del Punt Juvenil:

9 d’abril (tarda): Pugem al Mirador per inaugurar el Punt

16 d’abril (tarda): Desxifrem els anells dels arbres

23 d’abril (tot el dia): Entrem a la central hidroelèctrica i joc de “Perseguits i salvats”

7 de maig (tarda): Petits però eixerits (introducció al món dels insectes)

21 de maig (tot el dia): Acompanyem a l’equip de seguiment de l’ós

28 de maig (tarda): Les flors de les bruixes

4 de juny (tarda): Els secret dels petits animals de l’aigua (de la mà dels experts del projecte LimnoPirineus)

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Llavorsí

Web extern per a més informació: 

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2016-04-09 10:00:00 2016-04-09 14:00:00 Europe/Madrid Punt Juvenil sobre el Parc Natural de l'Alt Pirineu Es disposa 20 places pel Punt Juvenil, que consistirà en activitats de dissabte al mati, de dia sencer i un cap de setmana de cloenda, que serà opcional. Les inscripcions es faran per anys escolars, de manera que hi haurà nens de 4º a 6º de primària, tot i que si hi ha falta de places en l’EsNat o el Punt, mirarem d’adaptar els grups. Programació: La programació funcionarà de forma similar a l’any passat, de manera que cada cap de setmana hi haurà una temàtica específica on fer incidència. El programa podrà canviar per causes meteorològiques o degut al funcionament del Punt Juvenil: 9 d’abril (tarda): Pugem al Mirador per inaugurar el Punt 16 d’abril (tarda): Desxifrem els anells dels arbres 23 d’abril (tot el dia): Entrem a la central hidroelèctrica i joc de “Perseguits i salvats” 7 de maig (tarda): Petits però eixerits (introducció al món dels insectes) 21 de maig (tot el dia): Acompanyem a l’equip de seguiment de l’ós 28 de maig (tarda): Les flors de les bruixes 4 de juny (tarda): Els secret dels petits animals de l’aigua (de la mà dels experts del projecte LimnoPirineus) Llavorsí

Organitzadors

imatge de Montse Ballbè Herrero