EsNat (Esplai Naturalista sobre el Parc Natural de l'Alt Pirineu)

ds. 09 abril 2016
  • Activitat infantil i/o familiar

Es disposa de 20 places per a l’EsNat, que consistirà en activitats de dissabte a la tarda, de dia sencer i un cap de setmana de cloenda, opcional.

Les inscripcions es faran per anys escolars, de manera que hi haurà infants de 1º a 3º de primària, tot i que si hi ha falta de places en l’EsNat o el Punt, mirarem d’adaptar els grups.

Programació:

La programació funcionarà de forma similar a l’any passat, de manera que cada cap de setmana hi haurà una temàtica específica on fer incidència.

El programa podrà canviar per causes meteorològiques o degut al funcionament del l’EsNat:

9 d’abril (tarda): Pugem al Mirador per inaugurar l’EsNat

16 d’abril (tarda): Desxifrem els anells dels arbres (històries amagades)

23 d’abril (tot el dia): Entrem a la central hidroelèctrica i joc de “Perseguits i salvats”

7 de maig (tarda): Petits però eixerits (introducció al món dels insectes)

21 de maig (tot el dia): Acompanyem a l’equip de seguiment de l’ós

28 de maig (tarda): Les flors de les bruixes

4 de juny (tarda): Els secret dels petits animals de l’aigua (de la mà dels experts del projecte LimnoPirineus, a concretar)

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Alt Pirineu

Web extern per a més informació: 

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2016-04-09 00:00:00 2016-04-09 00:00:00 Europe/Madrid EsNat (Esplai Naturalista sobre el Parc Natural de l'Alt Pirineu) Es disposa de 20 places per a l’EsNat, que consistirà en activitats de dissabte a la tarda, de dia sencer i un cap de setmana de cloenda, opcional. Les inscripcions es faran per anys escolars, de manera que hi haurà infants de 1º a 3º de primària, tot i que si hi ha falta de places en l’EsNat o el Punt, mirarem d’adaptar els grups. Programació: La programació funcionarà de forma similar a l’any passat, de manera que cada cap de setmana hi haurà una temàtica específica on fer incidència. El programa podrà canviar per causes meteorològiques o degut al funcionament del l’EsNat: 9 d’abril (tarda): Pugem al Mirador per inaugurar l’EsNat 16 d’abril (tarda): Desxifrem els anells dels arbres (històries amagades) 23 d’abril (tot el dia): Entrem a la central hidroelèctrica i joc de “Perseguits i salvats” 7 de maig (tarda): Petits però eixerits (introducció al món dels insectes) 21 de maig (tot el dia): Acompanyem a l’equip de seguiment de l’ós 28 de maig (tarda): Les flors de les bruixes 4 de juny (tarda): Els secret dels petits animals de l’aigua (de la mà dels experts del projecte LimnoPirineus, a concretar) Alt Pirineu

Organitzadors

imatge de Montse Ballbè Herrero