SWING: Curs introducció Lindy Hop

dg. 16 maig 202117:0019:00
  • Cursos i tallers
  • Teatre i dansa

Per fi podem tornar a ballar swing! Amb la situació actual creiem que és millor que anem fent cursos tipus càpsula enlloc de cursos regulars, degut a la incertesa respecte les restriccions. Us proposem un curs d'iniciació per al diumenge 16 de Maig de 17-19h.

Les inscripcions es realitzen a través del nostre web www.loswingpallars.org/#ancla-esdeveniments

Les classes s'imparteixen a la Casa de la Sal (Gerri de la Sal), una magnífica sala cedida per l'Ajuntament de Baix Pallars. A causa de la situació amb el COVID-19 haurem de seguir una sèrie de normatives pel que fa a la higiene. Us mantindrem informats a mesura que anem tancant el curs.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Gerri de la Sal

Web extern per a més informació: 

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-05-16 17:00:00 2021-05-16 19:00:00 Europe/Madrid SWING: Curs introducció Lindy Hop Per fi podem tornar a ballar swing! Amb la situació actual creiem que és millor que anem fent cursos tipus càpsula enlloc de cursos regulars, degut a la incertesa respecte les restriccions. Us proposem un curs d'iniciació per al diumenge 16 de Maig de 17-19h. Les inscripcions es realitzen a través del nostre web www.loswingpallars.org/#ancla-esdeveniments Les classes s'imparteixen a la Casa de la Sal (Gerri de la Sal), una magnífica sala cedida per l'Ajuntament de Baix Pallars. A causa de la situació amb el COVID-19 haurem de seguir una sèrie de normatives pel que fa a la higiene. Us mantindrem informats a mesura que anem tancant el curs. Gerri de la Sal

Inscrits

imatge de Gerard

Organitzadors

imatge de Gerard