SWING: Curs introducció Lindy Hop

dv. 03 juliol 202017:0019:00
  • Cursos i tallers
  • Teatre i dansa

Des de Lo Swing Pallars hem preparat un nou curs d'iniciació al Lindy Hop! Serà el dia 3 de juliol de 17-19h En aquest curs aprendreu els fonaments del Lindy Hop i els passos bàsics. És ideal perquè tasteu aquesta modalitat de ball! I si us agrada després podreu plantejar-vos seguir aprenent en algun dels nostres cursos regulars.

Les inscripcions són individuals, no cal apuntar-se amb parella, però les places són limitades!

La classe s'imparteixen a la Casa de la Sal (Gerri de la Sal), una magnífica sala cedida per l'Ajuntament de Baix Pallars. A causa de la situació amb el COVID-19 haurem de seguir una sèrie de normatives pel que fa a la higiene. Us mantindrem informats a mesura que anem tancant el curs.

Si ja balles i vols apuntar-te a un curs de repàs i consolidació més avançat visita la nostra web per més informació.

Dia del curs: 3 Juliol. 17-19h.

Ubicació: La Casa de la Sal, Gerri de la sal (espai cedit per l'Ajuntament de Baix Pallars)

Informació i inscripcions a www.loswingpallars.org

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Gerri de la Sal

Web extern per a més informació: 

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-07-03 17:00:00 2020-07-03 19:00:00 Europe/Madrid SWING: Curs introducció Lindy Hop Des de Lo Swing Pallars hem preparat un nou curs d'iniciació al Lindy Hop! Serà el dia 3 de juliol de 17-19h En aquest curs aprendreu els fonaments del Lindy Hop i els passos bàsics. És ideal perquè tasteu aquesta modalitat de ball! I si us agrada després podreu plantejar-vos seguir aprenent en algun dels nostres cursos regulars. Les inscripcions són individuals, no cal apuntar-se amb parella, però les places són limitades! La classe s'imparteixen a la Casa de la Sal (Gerri de la Sal), una magnífica sala cedida per l'Ajuntament de Baix Pallars. A causa de la situació amb el COVID-19 haurem de seguir una sèrie de normatives pel que fa a la higiene. Us mantindrem informats a mesura que anem tancant el curs. Si ja balles i vols apuntar-te a un curs de repàs i consolidació més avançat visita la nostra web per més informació. Dia del curs: 3 Juliol. 17-19h. Ubicació: La Casa de la Sal, Gerri de la sal (espai cedit per l'Ajuntament de Baix Pallars) Informació i inscripcions a www.loswingpallars.org Gerri de la Sal

Organitzadors

imatge de Gerard