Quatre alumnes de l'INS Hug Roger III guanyen un premi de la UAB

El 27 d'abril quatre alumnes de l'institut Hug Roger III de Sort van rebre un premi al concurs “Mots Passants” que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona per un curtmetratge que van realitzar en francès.

El curt anomenat “L'amour est aveugle” explica la història d’una noia cega que percep els sentiments per mitjà dels colors. Té un gran contingut cultural ja que inclou personatges com: Albert Camús i quadres com: “Naranja y amarillo” de Rothko. El context històric en què se situa el guió és veritable (dècada dels cinquanta) perquè, a part del mencionat Camús, hi apareixen personatges afectius del seu entorn com la seva dona Françoise Camús i la seva amant, l’actriu d’origen espanyol, Maria Casares.

Els alumnes i el director del curt, Toni Leal, no s'esperaven rebre el reconegut premi i van estar molt contents que la seva feina hagués estat tan valorada pel jurat del concurs. Tots van coincidir a dir que va ser una experiència inoblidable i això els anima a esforçar-se i a continuar fent teatre.

Informa: Ingrid Arcalís i Aina Orteu

http://bit.ly/edunews9