La piscina municipal de Sort, una realitat o un somni?

Les obres resten aturades des del 2010

Durant la penúltima legislatura de CiU al capdavant de l’ajuntament de la capital del Pallars Sobirà es va crear un projecte de construcció d’una piscina municipal coberta, amb un edifici adjunt que contingués altres extres. El preu final del projecte era de 2,5 milions d’euros, uns diners  que l’ajuntament no va poder pagar i el projecte va quedar aturat. Segons fonts locals, uns dies abans d’aquestes últimes eleccions  es deia que les obres es “reemprenien”, una estratègia de vot que no funcionava amb els habitants locals.

A les eleccions municipals del maig del 2015 tot va canviar. Un grup de descontents amb la manera de fer de l’anterior ajuntament i amb diferents ideologies es van presentar a les eleccions amb el nom de Fem Municipi. Aquest partit va quedar empatat a 3 regidors amb CiU, i la CUP, que en va obtenir 1, va triar el canvi i va formar una coalició de govern amb Fem Municipi , d’aquesta manera es va evitar que CiU tornés a governar.

Al setembre del mateix any, el consistori va arribar a un acord amb l’empresa constructora de la piscina perquè en reduís el projecte i en comptes de fer-ne una de coberta amb un edifici i altres extres, es construís una de descoberta, amb possibilitat  que, quan l’ajuntament tingués més diners, es retornés al projecte inicial.

Ara ja fa una setmana aproximadament es van reemprendre les obres a Sort amb l’esperança  que aquesta vegada els habitants de Sort facin del somni una realitat.

Informa: Pepe Sala

http://bit.ly/edunews11