LA MODA DELS FESTIVALS DE MÚSICA

LA MODA DELS FESTIVALS DE MÚSICA

 

No fa gaire que els festivals s'han convertit en un món de parades de tren, és a dir, si no hi vas o el perds, n'hi haurà un altre esperant-te

 

Des de fa un temps, es porta molt la moda dels festivals de música, ja que cada cop són més els que surten amb una llarga cartellera de grups coneguts. Ara per ara molts dels que se celebren són protagonitzats per grups de rumba catalana, o valencians, però això no vol dir que no hi puguin haver altres estils de música.

 

La majoria van destinats a la gent jove, però cada cop són més els adolescents que a partir dels 15 anys hi van. No obstant això molts d'ells han d'accedir amb la companyia d'un major d'edat o amb l'autorització firmada dels pares.

 

Canet Rock, un dels festivals més coneguts de la història organitzat per primera vegada l'any 1975 i impulsat de nou l'any 2014, se celebra a principis de Juliol a Canet de Mar. Aquest és un dels que té més públic ja que consisteix en 6 hores de música al llarg de la nit i sempre ha estat dels més gaudits per a tothom.

Ara no només sentim a parlar d'aquest festival, sinó que també es comencen a conèixer festivals musicals com Clownia, amb una durada de 3 dies a Sant Joan de les Abadesses. O d'altres com Viña Rock, la Telecogresca, Pintor Rock...

 

La finalitat d'aquests festivals és no deixar de perdre la música del nostre país sinó tot el contrari, potenciar-la i ajudar a tirar endavant la societat.

 

Informa: Marina Cardona