Aplaçat el rodatge del Corredor del Laberint 3

Aplaçat el rodatge del Corredor del Laberint 3

 

Després de l'èxit obtingut de les dues parts del Corredor del Laberint, els estudis van decidir gravar la tercera de les entregues, La Cura Mortal.  No obstant, el seu protagonista, Dylan O'Brien, es va lesionar rodant una de les escenes d'acció  tan representatives de  la saga. El que al principi semblava una contusió i algunes ferides ha acabat sent una fractura cranial amb laceracions i contusió cerebral.

 

Per a l'equip la recuperació de l'estrella del llarg metratge és el més important i no els preocupa pensar que potser l'estrena pugui retardar-se (ara està fixat el 17 de febrer de 2017). Tot i que el director, Wes Ball, comptava amb reprendre les gravacions al maig i que la notícia de la lesió no transcendís, la veritat és que el rodatge s'ha suspès de manera indefinida i la resta dels nois i l'equip tècnic esperen a casa  la recuperació total de l'actor.

 

Un altre dels problemes als quals s'enfronten els productors de la pel·lícula després d'aquest imprevist és l'augment de despeses. El Corredor del Laberint 2 va costar 27 milions d'euros més que la seva antecessora i qualsevol retard fa que la producció s'encareixi.

 

Però tot sigui perquè la salut de Dylan es recuperi com més aviat millor,  la veritat és que ni el director ni els responsables de 20th Century Fox volen afanyar-se i prefereixen esperar-se i assegurar-se que el jove estigui completament sa i recuperat de les ferides.

Informa: Vicenç  Zurriaga