VI Festa de la ciència online

dv. 08 maig 2020
  • Activitat infantil i/o familiar
  • Activitat Jove
  • Jornades i Xerrades

La Universitat de Barcelona celebra la VI Festa de la Ciència, aquest cop de forma virtual. Els ciutadans podran experimentar, des de casa, un tast de la versió presencial d’aquest esdeveniment anual, gràcies a la trentena de vídeos elaborats pels grups de recerca que conduïen les propostes presencials.

 

Aquests recursos es recullen en aquest portal web i al canal de Youtube de La UB Divulga. Amb aquesta iniciativa, la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la UB vol contribuir a augmentar l’actual oferta de recursos i activitats de caràcter científic per gaudir des de casa. Com també, aprofitar l’oportunitat de captivar la ciutadania amb la recerca i la divulgació.

 

La Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona està organitzat per la Universitat de Barcelona, a través de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - Ministeri de Ciència i Innovació i l’Ajuntament de Barcelona. A més a més, l’edició actual compta amb la col·laboració de les empreses: Panreac AppliChem ITW Reagents Division, PCE Instruments i Aigües de Barcelona.

 

Organitzat per Universitat de Barcelona

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Fora de l'Alt Pirineu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-05-08 00:00:00 2020-05-08 00:00:00 Europe/Madrid VI Festa de la ciència online La Universitat de Barcelona celebra la VI Festa de la Ciència, aquest cop de forma virtual. Els ciutadans podran experimentar, des de casa, un tast de la versió presencial d’aquest esdeveniment anual, gràcies a la trentena de vídeos elaborats pels grups de recerca que conduïen les propostes presencials.   Aquests recursos es recullen en aquest portal web i al canal de Youtube de La UB Divulga. Amb aquesta iniciativa, la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i) de la UB vol contribuir a augmentar l’actual oferta de recursos i activitats de caràcter científic per gaudir des de casa. Com també, aprofitar l’oportunitat de captivar la ciutadania amb la recerca i la divulgació.   La Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona està organitzat per la Universitat de Barcelona, a través de la Unitat de Cultura Científica i Innovació (UCC+i), amb el suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - Ministeri de Ciència i Innovació i l’Ajuntament de Barcelona. A més a més, l’edició actual compta amb la col·laboració de les empreses: Panreac AppliChem ITW Reagents Division, PCE Instruments i Aigües de Barcelona.   Organitzat per Universitat de Barcelona Fora de l'Alt Pirineu

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà