CONCURS: Reptes naturalistes des de la finestra

dl. 20 abril 202010:00
a
dc. 17 juny 202012:00
  • Activitat infantil i/o familiar
  • Activitat Jove
  • Concursos

CONCURS: Reptes naturalistes des de la finestra

Hola alumnes de Catalunya i d’arreu! Les professores del Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu també estem confinades i treballant des de casa com vosaltres. La primavera està en plena activitat, molts animals ens venen a visitar i els veiem des de la finestra.

Inspirades per la gran tasca divulgativa que està fent l’Institut Català d’Ornitologia amb els minireportatges confiNATs #ambprismaticsalterrat via Tuiter i Instagram us proposem un concurs! A partir de la setmana vinent cada dilluns i cada dimecres llençarem reptes per a fer-vos barrinar el cap amb els vostres coneixements naturalistes. Penjarem una imatge, vídeo o so d’alguna espècie que haurem vist des de la finestra des de les nostres seus de teletreball a Estaron, Esterri d’Àneu o València d’Àneu i haureu d’encertar quina és. Si us engresqueu i hi voleu participar només heu respondre el formulari que penjarem. El primer repte ja el pengem avui, tot i que encara no és dilluns (tindreu uns quants dies més per a pensar).

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Esterri d'Àneu

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online
Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-04-20 10:00:00 2020-06-17 12:00:00 Europe/Madrid CONCURS: Reptes naturalistes des de la finestra CONCURS: Reptes naturalistes des de la finestra Hola alumnes de Catalunya i d’arreu! Les professores del Camp d’Aprenentatge de les Valls d’Àneu també estem confinades i treballant des de casa com vosaltres. La primavera està en plena activitat, molts animals ens venen a visitar i els veiem des de la finestra. Inspirades per la gran tasca divulgativa que està fent l’Institut Català d’Ornitologia amb els minireportatges confiNATs #ambprismaticsalterrat via Tuiter i Instagram us proposem un concurs! A partir de la setmana vinent cada dilluns i cada dimecres llençarem reptes per a fer-vos barrinar el cap amb els vostres coneixements naturalistes. Penjarem una imatge, vídeo o so d’alguna espècie que haurem vist des de la finestra des de les nostres seus de teletreball a Estaron, Esterri d’Àneu o València d’Àneu i haureu d’encertar quina és. Si us engresqueu i hi voleu participar només heu respondre el formulari que penjarem. El primer repte ja el pengem avui, tot i que encara no és dilluns (tindreu uns quants dies més per a pensar). Esterri d'Àneu

Organitzadors

imatge de OficinaJove Pallars Sobirà