Deixa'ns les teves propostes/demandes de formació!!

El passat 25 de febrer del 2016, es va realitzar, a l'Oficina Jove del Pallars Sobirà, una sessió informativa sobre el Curs de Gestió Forestal que començarà properament al Pallars Jussà, Tremp.
Aquest ha estat un projecte elaborat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà i emmarcat dins els Programes de Garantia Juvenil per als/les joves de les comarques de muntanya.

Es poden veure els cursos que van sortint pel territori a: http://fempirineu.cat/garantia-juvenil/recull-de-cursos-i-altres-joves-d...

La sessió va tenir un alt nombre de participants, donat a l'interès de la gent jove en formar-se i a la alta qualitat del curs ofertat.

Els requisits imprescindibles per a poder participar del curs, eren estar inscrit la Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Estem fent un recull de les dades de totes les persones que vulguin seguir formant-se, així com un registre sobre les persones que aquest any no han pogut participar del curs, però sí que estarien interessades en fer-lo si es tornés a repetir. L'objectiu és elaborar un llistats de joves interessats en formar-se per a tenir-ho en compte de cara a la proposta de nous projectes.

Us animem a que participeu del registre per saber quines són les vostres necessitats i inquietuds formatives!!!

Empleneu les vostres dades en el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/1XjS4M3u3Svljozh--rXQiFDj-6Vwy89LEkb4Z9c...