Cloenda del PFI d'Auxiliar en establiments hotelers i de restauració

Aquest passat divendres 3 de juny, a les 12h, es va realitzar a l'Hotel Pessets de Sort, la festa de fi de curs del PFI (Programa de Formació i Inserció) del Curs Auxiliar en establiments hotelers i de restauració, organitzat per PAI2 Pallars.

Aquest era un curs adreçat a jove d’entre 16 i 21 anys i que no tinguessin el graduat en educació secundària obligatòria. També era requisit que els joves estiguessin inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Al curs, que es va impartir a l’Hotel Pessets de Sort, hi van participar joves tant del Pallars Sobirà com del Pallars Jussà.

El format de curs ha estat molt complert doncs combinava una part formativa teòrico-pràctica sobre el funcionament dels establiments hotelers i de restauració, i una segona part de pràctiques en diferents empreses de l’àmbit, de les dues comarques (tenint en compte les necessitats i interessos de cada jove). A més a més, durant el curs, els/les joves han tingut opció a accedir a la prova d’accés per a treure’s la titulació de la ESO.

La cloenda del curs va ser molt participativa, tant les promotores del curs de PAI2 Pallars com els/les propis/es alumnes van recitar discursos d’agraïment molt emotius, i finalment els alumnes van oferir a tots/es els/les participants, un tast degustació sobre diferents plats que havien après a fer durant l’any.

Gràcies a PAI2 Pallars i a tots/es els/les alumnes per haver-nos-hi convidat! Us deixem amb algunes de les fotografies de l’event.

foto_4.jpg