Camps d'estiu 2018

dl. 02 juliol 2018
  • Activitat infantil i/o familiar
  • Activitat Jove

El senderisme i el descens de barrancs realitzats de manera segura són activitats idònies perquè els nens i nenes de la comarca coneguin i apreciïn el territori on creixen. Des d’Explora Guies posem a disposició tots els nostres mitjans per transmetre de la manera més divertida possible les tècniques bàsiques i els coneixements de les dues modalitats proposades, senderisme i descens de barrancs. 

DESTINAT A: Nens a partir de 7 o 6 anys (aquests últims sempre que hagin nascut el 2011) 

LA SALTA PRATS (MUNTANYA) 

6 dies de muntanya, del 2 al 7 de juliol 
Una setmana en què els participants aprendran les nocions bàsiques per desplaçar-se per la mitja muntanya amb seguretat i recursos.

LA SALTA TOLLS (BARRANCS) 

6 dies de descens de barrancs, del 9 al 14 de juliol 
 Els participants aprendran tècniques bàsiques, aconseguiran nocions per ser petits autònoms en algunes maniobres bàsiques realitzades durant el descens.

SALTIMBANQUI (MUNTANYA I BARRANCS)

En aquesta opció els inscrits participaran a les dues setmanes d’activitats (Salta tolls i Salta Prats), amb un dia de descans entremig.

Fes la inscripció online ara

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Telèfon de contacte: 

646207436

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-07-02 00:00:00 2018-07-02 00:00:00 Europe/Madrid Camps d'estiu 2018 El senderisme i el descens de barrancs realitzats de manera segura són activitats idònies perquè els nens i nenes de la comarca coneguin i apreciïn el territori on creixen. Des d’Explora Guies posem a disposició tots els nostres mitjans per transmetre de la manera més divertida possible les tècniques bàsiques i els coneixements de les dues modalitats proposades, senderisme i descens de barrancs.  DESTINAT A: Nens a partir de 7 o 6 anys (aquests últims sempre que hagin nascut el 2011)  LA SALTA PRATS (MUNTANYA)  6 dies de muntanya, del 2 al 7 de juliol  Una setmana en què els participants aprendran les nocions bàsiques per desplaçar-se per la mitja muntanya amb seguretat i recursos. LA SALTA TOLLS (BARRANCS)  6 dies de descens de barrancs, del 9 al 14 de juliol   Els participants aprendran tècniques bàsiques, aconseguiran nocions per ser petits autònoms en algunes maniobres bàsiques realitzades durant el descens. SALTIMBANQUI (MUNTANYA I BARRANCS) En aquesta opció els inscrits participaran a les dues setmanes d’activitats (Salta tolls i Salta Prats), amb un dia de descans entremig. Fes la inscripció online ara Sort

Inscrits

Organitzadors