• Servei Públic

Escola Montsent de Pallars (Rialp)

Grup moderat
Uneix-te al grup

Agenda (0)

No hi ha propers esdeveniments previstos

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

L’Escola Montsent de Pallars és una escola rural que pertany a la ZER Alt Pallars Sobirà. Aquesta forma part d’una Zona Escolar Rural situada al Pallars Sobirà, formada per cinc escoles públiques petites del Pirineu, subjecta a la normativa vigent (LOE).

+ Info

Descripció

L’Escola Montsent de Pallars és una escola rural que pertany a la ZER Alt Pallars Sobirà. Aquesta forma part d’una Zona Escolar Rural situada al Pallars Sobirà, formada per cinc escoles públiques petites del Pirineu, subjecta a la normativa vigent (LOE). Les escoles que la conformen són l’Escola Monsent de Pallars (Rialp), l’Escola els Minairons (Ribera de Cardós), Escola de Llavorsí (Llavorsí), Escola d’Alins (Alins) i l’Escola de Tírvia (Tírvia). Administrativament, depèn del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Escoles públiques i rurals, basen el seu procés educatiu en valors de solidaritat, participació, respecte a l’altre, actitud de diàleg, esperit crític i responsabilitat. Els centres de la ZER comparteixen el mateix Projecte Educatiu i Projecte Curricular, així com les mateixes Normes d’Organització i Funcionament (NOFC), tenint en compte en tot moment la singularitat de cada centre. El Departament d’Ensenyament assigna als cinc centres el seu professorat i els seus respectius recursos. Així mateix, la ZER disposa de mestres especialistes itinerants (anglès, música, educació especial i educació física), que reparteixen la seva jornada en els cinc centres. A causa de les distàncies que hi ha entre ells, presenten característiques comunes, però també tenen alguns trets diferencials (festes municipals, població, etc.).

Una de les escoles, concretament l’escola de Llavorsí, és la seu principal de la ZER. Aquesta ha de fer d’acollidora i de cap visible de tota la ZER i és allà on es realitzen les reunions i trobades entre professionals.

Membres del grup (1)

imatge de Admin