Agenda (0)

No hi ha propers esdeveniments previstos

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

L’Escola Agrària del Pallars, situada a Talarn (Pallars Jussà), és un centre escolar públic del Servei de Formació Agrària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya que ofereix formació professional especialitzada en el sector agroalimentari de m

+ Info

Descripció

L’Escola Agrària del Pallars, situada a Talarn (Pallars Jussà), és un centre escolar públic del Servei de Formació Agrària del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya que ofereix formació professional especialitzada en el sector agroalimentari de muntanya.
Vam iniciar la nostra activitat educativa a Tremp el 1976, oferint la Formació Professional Agrària de primer grau. Al llarg d’aquests més de 40 anys, hem anat adaptant la nostra oferta formativa a les necessitats dels principals actors del sector agroalimentari.

Tant és així que el curs 2020 – 2021 hem reinventat la formació professional inicial adaptant-nos a les noves realitats i donant resposta a les principals necessitats del sector, gràcies al curs d’‘Eines per a la transformació agroalimentària de muntanya’.

D’altra banda, posem a disposició dels professionals d’aquest àmbit una completa oferta de formació contínua, amb l’objectiu de proporcionar-los les eines adequades per actualitzar els seus coneixements i ajudar-los en la capacitació professional.

A més a més, també donem suport i formació als joves que sol·liciten la incorporació a l’empresa agrària i l’ajut de primera instal·lació del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, creant un itinerari formatiu personalitzat que els permet adquirir els coneixements essencials per dur a terme el seu projecte empresarial.

Membres del grup (1)

imatge de Escola Agrària del Pallars