Els Set Inferns - Festival de Jazz Folk del Pirineu

ds. 31 juliol 2021
  • Cursos i tallers
  • Fires i festivals
  • Música

Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu. La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta primera edició del festival ens trobareu a la comarca de l'Alt Urgell, a la petita població de Bellestar. Durant el dia es podrà gaudir dels diferents concerts, la petita fira musical i de cerveses artesanes de proximitat, així com de les interessants propostes gastronòmiques locals. A més, s’impartiran tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals de llarg recorregut. Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus.

Els Set Inferns tindrà lloc el dissabte 31 de Juliol de 2021, quan el nucli s’omplirà d’artistes, amants de la música i la dansa, i entusiastes del jazz i el folk. El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través del tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o el gaudi dels concerts de diferents estils musicals.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Bellestar

Web extern per a més informació: 

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2021-07-31 00:00:00 2021-07-31 00:00:00 Europe/Madrid Els Set Inferns - Festival de Jazz Folk del Pirineu Els Set Inferns és el primer Festival de Jazz-Folk del Pirineu. La iniciativa respon a la necessitat dels diferents artistes i amants de la música de trobar-se, compartir i gaudir. En aquesta primera edició del festival ens trobareu a la comarca de l'Alt Urgell, a la petita població de Bellestar. Durant el dia es podrà gaudir dels diferents concerts, la petita fira musical i de cerveses artesanes de proximitat, així com de les interessants propostes gastronòmiques locals. A més, s’impartiran tallers formatius de diferents temàtiques per part de músics professionals de llarg recorregut. Tot això en un entorn privilegiat des d’aquest petit poble dels Pirineus. Els Set Inferns tindrà lloc el dissabte 31 de Juliol de 2021, quan el nucli s’omplirà d’artistes, amants de la música i la dansa, i entusiastes del jazz i el folk. El públic tindrà diferents canals de participació, des d’una implicació directa a través del tallers de format reduït, la interacció a través dels tallers i concerts de danses, o el gaudi dels concerts de diferents estils musicals. Bellestar, Montferrer i Castellbo

Organitzadors