CONVERSA ONLINE: Fronteres, drets i coronavirus

dl. 30 març 202018:0019:30
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Jornades i Xerrades

Amb la pandèmia del Covid-19 a Europa arriba l’anunci del tancament de fronteres. Però, aquestes ja no estaven obertes per tothom.

  • Què passa ara amb les persones que intentin arribar a Europa?
  • Quin és la situació a la frontera greco-turca?
  • I als camps de refugiats de Grècia?

No et perdis la CONVERSA ONLINE que farem aquest dilluns 30 de març a les 18h amb:

Modera: Agus Morales, director de la Revista 5W.

Serà una conversa online en castellà a través de la plataforma ZOOM amb el següent enllaç (https://zoom.us/j/870793227), cedit per l’Observatori del deute en la globalització (ODG), a partir de les 18h.

Aquí podeu descarregar el manual d’instruccions: Guia basica de Zoom (SMM).

Més info: https://stopmaremortum.org/esdeveniments/conversa-online-fronteres-drets...

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Adreça:
Afegeix al teu calendari 2020-03-30 18:00:00 2020-03-30 19:30:00 Europe/Madrid CONVERSA ONLINE: Fronteres, drets i coronavirus Amb la pandèmia del Covid-19 a Europa arriba l’anunci del tancament de fronteres. Però, aquestes ja no estaven obertes per tothom. Què passa ara amb les persones que intentin arribar a Europa? Quin és la situació a la frontera greco-turca? I als camps de refugiats de Grècia? No et perdis la CONVERSA ONLINE que farem aquest dilluns 30 de març a les 18h amb: Blanca Garcés, investigadora del Cidob. Hibai Arbide, periodista a Grècia. Andrés Mourenza, periodista a Turquia. Modera: Agus Morales, director de la Revista 5W. Serà una conversa online en castellà a través de la plataforma ZOOM amb el següent enllaç (https://zoom.us/j/870793227), cedit per l’Observatori del deute en la globalització (ODG), a partir de les 18h. Aquí podeu descarregar el manual d’instruccions: Guia basica de Zoom (SMM). Més info: https://stopmaremortum.org/esdeveniments/conversa-online-fronteres-drets-i-coronavirus/ Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Admin