Presentacions del llibre “Viatge universal pel Pirineu. El Pallars Sobirà. Aigües braves i sort, entre la Pica d’Estats i la sal de l’Exposició Universal”, de Joan Obiols

dj. 18 abril 201918:0019:00
  • Literatura

“Viatge Universal pel Pirineu”, és el sisè volum d'una col·lecció que constarà de 10 volums, i està dedicat al Pallars Sobirà, amb el títol El Pallars Sobirà. Aigües braves i sort, entre la Pica d’Estats i la sal de l’Exposició Universal.

El llibre que ara ens presenta és una nova manera d’entendre el Pallars Sobirà. Ho fa com un recorregut per les grans àrees de la comarca: el Baix Pallars, el Mig Pallars i l’Alt Pallars. Ens descriu el paisatge natural i humà. Els homes i les dones del Pallars Sobirà d’avui, i també del Pallars Sobirà del passat que, d’alguna manera, han cisellat el Pallars Sobirà d’ara.

Són justament les converses amb la gent del país, reproduïdes al llibre, les que dibuixen el Pallars Sobirà real, amb tot el que té de positiu però també posant al descobert les seves febleses i les seves contradiccions. El llibre se’ns mostra com una mena de fresc, salpebrat amb converses, caçades a l’atzar pel carrer, de personatges anònims.

La presentació del llibre El Pallars Sobirà. Aigües braves i sort, entre la Pica d’Estats i la sal de l’Exposició Universal tindrà lloc a Esterri d’Àneu el dijous 18 d’abril i a Ribera de Cardós i Alins, el dissabte 20 d’abril. Per a més detalls veieu el cartell adjunt.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Esterri d'Àneu

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973 62 64 36

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-04-18 18:00:00 2019-04-18 19:00:00 Europe/Madrid Presentacions del llibre “Viatge universal pel Pirineu. El Pallars Sobirà. Aigües braves i sort, entre la Pica d’Estats i la sal de l’Exposició Universal”, de Joan Obiols “Viatge Universal pel Pirineu”, és el sisè volum d'una col·lecció que constarà de 10 volums, i està dedicat al Pallars Sobirà, amb el títol El Pallars Sobirà. Aigües braves i sort, entre la Pica d’Estats i la sal de l’Exposició Universal. El llibre que ara ens presenta és una nova manera d’entendre el Pallars Sobirà. Ho fa com un recorregut per les grans àrees de la comarca: el Baix Pallars, el Mig Pallars i l’Alt Pallars. Ens descriu el paisatge natural i humà. Els homes i les dones del Pallars Sobirà d’avui, i també del Pallars Sobirà del passat que, d’alguna manera, han cisellat el Pallars Sobirà d’ara. Són justament les converses amb la gent del país, reproduïdes al llibre, les que dibuixen el Pallars Sobirà real, amb tot el que té de positiu però també posant al descobert les seves febleses i les seves contradiccions. El llibre se’ns mostra com una mena de fresc, salpebrat amb converses, caçades a l’atzar pel carrer, de personatges anònims. La presentació del llibre El Pallars Sobirà. Aigües braves i sort, entre la Pica d’Estats i la sal de l’Exposició Universal tindrà lloc a Esterri d’Àneu el dijous 18 d’abril i a Ribera de Cardós i Alins, el dissabte 20 d’abril. Per a més detalls veieu el cartell adjunt. Esterri d'Àneu

Inscrits

Organitzadors