• Empresa i Professionals

Dietista-Nutricionista Alba Crespo

Grup moderat
Uneix-te al grup

Agenda (0)

No hi ha propers esdeveniments previstos

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

SOBRE COACHING NUTRICIONAL

+ Info

Descripció

SOBRE COACHING NUTRICIONAL

El meu nom és Alba Crespo Requena; Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (UPV-EHU). Postgrau en Farmacologia, Nutrició i Suplementació Esportiva (Universitat de Barcelona). Membre del Col•legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT- codinucat.cat-). Amb formació en motivació i autoestima, gestió de l’estrès a més d’altres cursos que em permeten estar al dia en un món en constant evolució. Sóc una amant de la muntanya, la natura i de les infinites possibilitats que ens ofereixen. Vaig créixer al Pallars Sobirà, a la Vall Cardós. Després m’he format i treballat a Barcelona i al País Basc. 
Penso que el món de l’esport a la muntanya, per la seva naturalesa i riscos associats, requereix l’atenció i cura d’un dietista-nutricionista especialitzat. Que permeti la presa de decisions segures basades en coneixements provats sobre el pròpi organisme i els seus requeriments en situacions especials.
Tot i que entenc la meva professió amb humilitat i que sóc conscient que és una peça més; crec en l’alimentació com a base per ser persones sanes i plenes de vida.

CITACIONS PREFERIDES

"El sistema que no da de comer, tampoco da de amar: a muchos condena al hambre de pan y a muchos más condena al hambre de abrazos."
Eduardo Galeano -- El libro de los abrazos.

Membres del grup (3)

imatge de Alba Crespo
imatge de Admin