XVè curs d’IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA

dl. 24 agost 202018:00
a
dv. 28 agost 202015:00
  • Activitat de natura
  • Ciència
  • Cursos i tallers

De dilluns 24 a divendres 28 d’agost
Per Meritxell Campos
Finalment el veterà professor Carles Puche no podrà fer el curs pel fet que és grup de risc del virus. La substituta tornarà a ser la seva deixeble Meritxell Campos, premi Junceda 2017 d’il·lustració científica juntament amb el mestre Puche.

Curs adreçat a qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix, la pintura, la il·lustració o la natura. La il·lustració científica no només ens ensenya a observar la fauna, la flora o els hàbitats sinó que a més, ens acosta a la seva comprensió.

El curs introdueix la il·lustració de natura tal i com s’ha practicat tradicionalment des de la ciència: llapis, aquarel·la i tinta xinesa sobre paper, amb observació directa i treball d’estudi. En l’edició d’enguany el taller tornarà a girar a l’entorn de la fauna i la flora de Farrera.

Tota la info a: https://farreracan.cat/xive-curs-dil%c2%b7lustracio-cientifica-per-merit...

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973622106

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-08-24 18:00:00 2020-08-28 15:00:00 Europe/Madrid XVè curs d’IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA De dilluns 24 a divendres 28 d’agost Per Meritxell Campos Finalment el veterà professor Carles Puche no podrà fer el curs pel fet que és grup de risc del virus. La substituta tornarà a ser la seva deixeble Meritxell Campos, premi Junceda 2017 d’il·lustració científica juntament amb el mestre Puche. Curs adreçat a qualsevol tipus de públic interessat en el dibuix, la pintura, la il·lustració o la natura. La il·lustració científica no només ens ensenya a observar la fauna, la flora o els hàbitats sinó que a més, ens acosta a la seva comprensió. El curs introdueix la il·lustració de natura tal i com s’ha practicat tradicionalment des de la ciència: llapis, aquarel·la i tinta xinesa sobre paper, amb observació directa i treball d’estudi. En l’edició d’enguany el taller tornarà a girar a l’entorn de la fauna i la flora de Farrera. Tota la info a: https://farreracan.cat/xive-curs-dil%c2%b7lustracio-cientifica-per-meritxell-campos/ Farrera

Organitzadors