Taller de Filosofia. L’ofici de viure: Explorant el sentit de la vida de la mà de la filosofia grega.

dt. 21 juliol 202017:00
a
ds. 25 juliol 202015:00
  • Activitats reivindicatives i/o solidàries
  • Cursos i tallers
  • Altres

21 a 25 DE JULIOL
A càrrec d’Artur Massana

Aquest taller està adreçat a totes aquelles persones que estiguin interessades en compartir un espai de creixement personal per reflexionar sobre la felicitat i el sentit de la vida a través del diàleg amb els grans clàssics de la filosofia grega.

No cal cap coneixement previ ni experiència anterior amb textos filosòfics. En cap cas es tracta d’una proposta erudita o intel·lectualista. El que farem serà experimentar-los directament a través d’una selecció de textos senzills que conduiran a una sèrie d’activitats guiades pel facilitador per tal que els participants -en un diàleg compartit- puguin arribar a les seves pròpies conclusions.

Tota la info a: https://farreracan.cat/lofici-de-viure-explorant-el-sentit-de-la-vida-de...

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Farrera

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973622106

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-07-21 17:00:00 2020-07-25 15:00:00 Europe/Madrid Taller de Filosofia. L’ofici de viure: Explorant el sentit de la vida de la mà de la filosofia grega. 21 a 25 DE JULIOL A càrrec d’Artur Massana Aquest taller està adreçat a totes aquelles persones que estiguin interessades en compartir un espai de creixement personal per reflexionar sobre la felicitat i el sentit de la vida a través del diàleg amb els grans clàssics de la filosofia grega. No cal cap coneixement previ ni experiència anterior amb textos filosòfics. En cap cas es tracta d’una proposta erudita o intel·lectualista. El que farem serà experimentar-los directament a través d’una selecció de textos senzills que conduiran a una sèrie d’activitats guiades pel facilitador per tal que els participants -en un diàleg compartit- puguin arribar a les seves pròpies conclusions. Tota la info a: https://farreracan.cat/lofici-de-viure-explorant-el-sentit-de-la-vida-de-la-ma-de-la-filosofia-grega-taller-de-filosofia/ Farrera

Organitzadors