IV Aplec Saó: Arts i Natura a l'Alt Pirineu i Divendres creatius

ds. 15 octubre 2016
  • Jornades i Xerrades

A partir de les 11h del matí us convidem al IV Aplec Saó "Arts i Natura a l'Alt Pirineu" on com cada any es farà un recorregut pels voltants de Farrera i la Coma de Burg per visitar les diferents intervencions artístiques enmig de la natura.

Amb l'esperit dels Divendres Creatius, dedicarem la tarda a partir de les 15.45h, després de les passejades matinals, a presentar diversos projectes artesanals i creatius relacionats amb la fusta, per acabar amb un petit concert.

https://goo.gl/gO2dHh

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Farrera

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973622106

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2016-10-15 00:00:00 2016-10-15 00:00:00 Europe/Madrid IV Aplec Saó: Arts i Natura a l'Alt Pirineu i Divendres creatius A partir de les 11h del matí us convidem al IV Aplec Saó "Arts i Natura a l'Alt Pirineu" on com cada any es farà un recorregut pels voltants de Farrera i la Coma de Burg per visitar les diferents intervencions artístiques enmig de la natura. Amb l'esperit dels Divendres Creatius, dedicarem la tarda a partir de les 15.45h, després de les passejades matinals, a presentar diversos projectes artesanals i creatius relacionats amb la fusta, per acabar amb un petit concert. https://goo.gl/gO2dHh Farrera

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà