Exposició online: Edge Effects. Moviments naturals a la vora de Farrera

ds. 13 gener 2018
a
dl. 31 desembre 2018
  • Exposicions

Exposició online: EDGE EFFECTS - Moviments naturals a la vora de Farrera

Edge Effects, moviments naturals a la vora de Farrera, és una exposició dels artistes: Anna Rubio, Quelic Berga, Joanès Simon-Perret, Kati Gausmann, Nabb&Teeri, Tuula Närhinen, i Tracey Warr.

L’exposició on-line, Moviments naturals a la vora de Farrera, recull el treball dels 8 artistes que han passat pel Centre d’Art i Natura de Farrera dins el programa europeu Frontiers in Retreat. Com a residència de treball per a artistes i investigadors que neix i creix en un petit poble de l’Alt Pirineu català, el moviment inquiet de creadors i de investigadors és ja un fenomen natural en la nostra biosfera local. El repte que tenim com a societat global és aconseguir una forma de vida i d’organització social més harmònica i sostenible. Des de la nostra minúscula localitat i humil activitat compartim amb vosaltres aquestes reflexions fetes pels artistes.

Enllaç web: art-ecology.net

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Farrera

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Afegeix al teu calendari 2018-01-13 00:00:00 2018-12-31 00:00:00 Europe/Madrid Exposició online: Edge Effects. Moviments naturals a la vora de Farrera Exposició online: EDGE EFFECTS - Moviments naturals a la vora de Farrera Edge Effects, moviments naturals a la vora de Farrera, és una exposició dels artistes: Anna Rubio, Quelic Berga, Joanès Simon-Perret, Kati Gausmann, Nabb&Teeri, Tuula Närhinen, i Tracey Warr. L’exposició on-line, Moviments naturals a la vora de Farrera, recull el treball dels 8 artistes que han passat pel Centre d’Art i Natura de Farrera dins el programa europeu Frontiers in Retreat. Com a residència de treball per a artistes i investigadors que neix i creix en un petit poble de l’Alt Pirineu català, el moviment inquiet de creadors i de investigadors és ja un fenomen natural en la nostra biosfera local. El repte que tenim com a societat global és aconseguir una forma de vida i d’organització social més harmònica i sostenible. Des de la nostra minúscula localitat i humil activitat compartim amb vosaltres aquestes reflexions fetes pels artistes. Enllaç web: art-ecology.net Farrera

Organitzadors