Dibuix i Energia: Entitats de la Natura

dl. 06 juliol 2020
a
dv. 10 juliol 2020
  • Cursos i tallers
  • Altres

Del 6 al 10 de juliol
Per Eulàlia Valldosera
Dirigit a artistes i a professionals d’àmbits creatius, a sanadors, i a aquelles persones que vulguin adquirir eines per l’auto-coneixement i l’expressió.
Concepte: Aprendràs pràctiques energètiques per augmentar la teva capacitat d’intuïció i de visió. Un viatge interior per conèixer el teu cos de llum en connexió amb els Elements i les entitats naturals d’aquest lloc. Connectaràs el visible amb l’invisible mitjançant el dibuix i les freqüències de color, en solitari i en col·laboració, per copsar la geografia subtil del cos entès com fractal del tot. Un treball evolutiu que situa la creativitat com el portal per transitar el canvi.

Tota la info a: https://farreracan.cat/taller-de-dibuix-i-energia-entitats-de-la-natura-...

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Farrera

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973622106

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-07-06 00:00:00 2020-07-10 00:00:00 Europe/Madrid Dibuix i Energia: Entitats de la Natura Del 6 al 10 de juliol Per Eulàlia Valldosera Dirigit a artistes i a professionals d’àmbits creatius, a sanadors, i a aquelles persones que vulguin adquirir eines per l’auto-coneixement i l’expressió. Concepte: Aprendràs pràctiques energètiques per augmentar la teva capacitat d’intuïció i de visió. Un viatge interior per conèixer el teu cos de llum en connexió amb els Elements i les entitats naturals d’aquest lloc. Connectaràs el visible amb l’invisible mitjançant el dibuix i les freqüències de color, en solitari i en col·laboració, per copsar la geografia subtil del cos entès com fractal del tot. Un treball evolutiu que situa la creativitat com el portal per transitar el canvi. Tota la info a: https://farreracan.cat/taller-de-dibuix-i-energia-entitats-de-la-natura-per-eulalia-valldosera-del-13-al-17-de-juliol/ Farrera

Organitzadors