Curs d’Evolució del Paisatge

dl. 13 juliol 202009:00
a
dv. 17 juliol 202015:00
  • Activitat de natura
  • Ciència
  • Cursos i tallers

Del 13 al 17 de juliol
Per Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge -UAB
En el curs s’explicaran, sobre el terreny i a partir de casos concrets, les tècniques que s’utilitzen per interpretar les transformacions del paisatge a través de l’estudi evolutiu de la seva vegetació. Així doncs, es plantejarà la utilització de tècniques paleogeogràfiques basades en restes vegetals (antracologia, dendrocronologia, palinologia, pedoantracologia) i d’altres fonts de tipus documental directes i indirectes (escrites, gràfiques i orals)
Igualment, durant el curs s’analitzaran les principals pertorbacions naturals i/o humanes que alteren l’estat del paisatge de muntanya i les seves conseqüències ambientals.

Tota ls info a: https://farreracan.cat/curs-devolucio-del-paisatge-per-gramp-uab-del-13-...

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Farrera

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

973622106

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2020-07-13 09:00:00 2020-07-17 15:00:00 Europe/Madrid Curs d’Evolució del Paisatge Del 13 al 17 de juliol Per Grup de Recerca en Àrees de Muntanya i Paisatge -UAB En el curs s’explicaran, sobre el terreny i a partir de casos concrets, les tècniques que s’utilitzen per interpretar les transformacions del paisatge a través de l’estudi evolutiu de la seva vegetació. Així doncs, es plantejarà la utilització de tècniques paleogeogràfiques basades en restes vegetals (antracologia, dendrocronologia, palinologia, pedoantracologia) i d’altres fonts de tipus documental directes i indirectes (escrites, gràfiques i orals) Igualment, durant el curs s’analitzaran les principals pertorbacions naturals i/o humanes que alteren l’estat del paisatge de muntanya i les seves conseqüències ambientals. Tota ls info a: https://farreracan.cat/curs-devolucio-del-paisatge-per-gramp-uab-del-13-al-17-de-juliol/ Farrera

Organitzadors