7ena edició de l'Aplec Saó: Arts i Natura a l'Alt Pirineu

ds. 12 octubre 2019
  • Activitat de natura

Un any més us convidem a prendre part d'una nova edició de l'Aplec Saó, la setena, el proper dissabte 12 d'octubre. A les 11h del matí hi haurà la introducció al festival d'enguany a la plaça, alhora que s'obriran les inscripcions pel dinar popular de les 14h, a la Bastida. L'itinerari matinal recorrerà la natura tardorenca a través dels treballs de les artistes convidades: Isabel Barios (Lleida, 1991), visual guanyadora de la Beca Art i Natura a la Creació 2019; Marianela León (Vitoria, 1975) artista del moviment especialitzada en dansa Butoh; i Mar Redondo (Barcelona,1966) i Pere Freixa (Barcelona, 1966), ambdós artistes visuals de la fotografia.

En havent dinat, a la taula de presentacions hi tindrem esdeveniments col·lectius de l'Alt Pirineu com ara el Festival Siartb de Vilamur, el Cicle d'Arbres Monumentals del Pallars Sobirà i el nou Festival Artmonium de la Vall d'Aran. A més es presentarà la publicació MAP, que fa recerca especulativa a cavall de la ciència, la natura, el disseny i l'arquitectura. Com sabeu l'Aplec Saó va dirigit a tots els públics amants de la natura i sensibles amb la creativitat. L'accés és gratuït però el dinar costa 10€ als adults i 5€ als menors de 12 anys.

MÉS INFO: https://www.aplecsao.cat/

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Farrera

Modalitat de l'esdeveniment: 

Online

Web extern per a més informació: 

Afegeix al teu calendari 2019-10-12 00:00:00 2019-10-12 00:00:00 Europe/Madrid 7ena edició de l'Aplec Saó: Arts i Natura a l'Alt Pirineu Un any més us convidem a prendre part d'una nova edició de l'Aplec Saó, la setena, el proper dissabte 12 d'octubre. A les 11h del matí hi haurà la introducció al festival d'enguany a la plaça, alhora que s'obriran les inscripcions pel dinar popular de les 14h, a la Bastida. L'itinerari matinal recorrerà la natura tardorenca a través dels treballs de les artistes convidades: Isabel Barios (Lleida, 1991), visual guanyadora de la Beca Art i Natura a la Creació 2019; Marianela León (Vitoria, 1975) artista del moviment especialitzada en dansa Butoh; i Mar Redondo (Barcelona,1966) i Pere Freixa (Barcelona, 1966), ambdós artistes visuals de la fotografia. En havent dinat, a la taula de presentacions hi tindrem esdeveniments col·lectius de l'Alt Pirineu com ara el Festival Siartb de Vilamur, el Cicle d'Arbres Monumentals del Pallars Sobirà i el nou Festival Artmonium de la Vall d'Aran. A més es presentarà la publicació MAP, que fa recerca especulativa a cavall de la ciència, la natura, el disseny i l'arquitectura. Com sabeu l'Aplec Saó va dirigit a tots els públics amants de la natura i sensibles amb la creativitat. L'accés és gratuït però el dinar costa 10€ als adults i 5€ als menors de 12 anys. MÉS INFO: https://www.aplecsao.cat/ Farrera

Inscrits

imatge de Turisme Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Turisme Pallars Sobirà