Formació de dinamitzadors de GAM per familiars de infants i joves amb problemes de salut mental

dt. 24 setembre 201915:30
a
dt. 10 desembre 201919:00
  • Cursos i tallers
  • Altres

Des del Projecte Activa’t per la Salut Mental, conjuntament amb les entitats del territori, Salut Mental Pallars i Alba Jussà, estem preparant una formació per a dinamitzadors de Grups d’Ajuda Mútua per a familiars sobretot orientada al col·lectiu de familiars de joves o infants amb problemes de salut mental amb l´objectiu d´eixamplar els espais de suport en salut mental en la zona de l´alt Pirineu.

Els grups d’ajuda mútua (GAM) els entenem com a grups d’iguals (sense professionals) vinculats al teixit associatiu en salut mental, on fer xarxa de suport, intercanvi d’experiències i on es fomenta l’autocura.

La formació té l´objectiu d´aportar habilitats en la conducció i moderació de grups de suport per a que aquests esdevinguin espais de benestar per als cuidadors de joves i infants amb problemes de salut mental.

Inici: Dimarts, 24 de setembre de 2019

Lloc: Associació Salut Mental Pallars (c/Major, 62 25560- Sort)

Durada: 10 sessions/ Setmanals

Horari: 15:30h a 19:00h

Les persones interessades poden inscriure´s a través de:

lleida@activatperlasalutmental.org

Telf: 615 37 45 72

Requisits:

- Ser familiar d´un jove/infant amb problemes de salut mental (no discapacitat intel·lectual)

- Tenir ganes de compartir les vostres experiències

- Estar motivat per millorar el propi benestar i el d´altres persones en una situació similar

Salutacions cordials,

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Sort

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

615 37 45 72 ( Cristina Fernàndez)
Afegeix al teu calendari 2019-09-24 15:30:00 2019-12-10 19:00:00 Europe/Madrid Formació de dinamitzadors de GAM per familiars de infants i joves amb problemes de salut mental Des del Projecte Activa’t per la Salut Mental, conjuntament amb les entitats del territori, Salut Mental Pallars i Alba Jussà, estem preparant una formació per a dinamitzadors de Grups d’Ajuda Mútua per a familiars sobretot orientada al col·lectiu de familiars de joves o infants amb problemes de salut mental amb l´objectiu d´eixamplar els espais de suport en salut mental en la zona de l´alt Pirineu. Els grups d’ajuda mútua (GAM) els entenem com a grups d’iguals (sense professionals) vinculats al teixit associatiu en salut mental, on fer xarxa de suport, intercanvi d’experiències i on es fomenta l’autocura. La formació té l´objectiu d´aportar habilitats en la conducció i moderació de grups de suport per a que aquests esdevinguin espais de benestar per als cuidadors de joves i infants amb problemes de salut mental. Inici: Dimarts, 24 de setembre de 2019 Lloc: Associació Salut Mental Pallars (c/Major, 62 25560- Sort) Durada: 10 sessions/ Setmanals Horari: 15:30h a 19:00h Les persones interessades poden inscriure´s a través de: lleida@activatperlasalutmental.org Telf: 615 37 45 72 Requisits: - Ser familiar d´un jove/infant amb problemes de salut mental (no discapacitat intel·lectual) - Tenir ganes de compartir les vostres experiències - Estar motivat per millorar el propi benestar i el d´altres persones en una situació similar Salutacions cordials, SORT

Organitzadors

imatge de Associació salut Mental Pallars