Agenda (0)

No hi ha propers esdeveniments previstos

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

No s'han trobat resultats

Dades de contacte

DESCRIPCIÓ

Obrador Xisqueta és una associació sense ànim de lucre del Pallars Sobirà (Alt Pirineu). Naixem al 2009 amb l’objectiu de pagar un preu just la llana d’ovelles de raça Xisqueta d’un seguit de pastors i pastores que encara conserven aquesta raça.

+ Info

Descripció

Obrador Xisqueta és una associació sense ànim de lucre del Pallars Sobirà (Alt Pirineu). Naixem al 2009 amb l’objectiu de pagar un preu just la llana d’ovelles de raça Xisqueta d’un seguit de pastors i pastores que encara conserven aquesta raça. Per aconseguir-ho volem fer cicle tancat i això vol dir: comprar, transformar i fer una venda directa de productes fets amb 100% pura llana verge. Aquest és un cicle llarg. Vol dir comprar la llana Xisqueta dels ramats de pastors i pastores del Pirineu; vol dir preparar-la per a ser utilitzada com a fil, napa o floca; vol dir formar un teixit artesà local que treballi la llana amb una bona tècnica, fent un producte de molta qualitat i amb un disseny treballat; i finalment, vol dir crear una marca, una col·lecció i preparar una campanya comercial per a donar a conèixer tot el que hi ha al darrera. Treballem per assolir que els diferents esglaons d’aquesta llarga cadena es coneguin.

La marca comercial de l'associació és: Xisqueta, la qual és el resultat d’un projecte de dinamització local portat a terme per l’associació Obrador Xisqueta. Visita www.xisqueta.cat i la nostra botiga virtual http://xisqueta.bigcartel.com
També pots adquirir peces Xisqueta a la nostra oficina de Rialp (Crta. C13 km 131)!

Membres del grup (2)

imatge de Admin