Taller de tarda de medicina xinesa

dg. 12 agost 201816:0020:30
  • Activitat Jove
  • Cursos i tallers

Taller d’auto tractaments amb digito puntura i Sessió grupal d’acupuntura per connectar amb el Cosmos, la Natura i fer circular l’Energia Vital.

16.30h. Auto-tractaments amb Digitopuntura i Moxibustió i Tuina

Petita introducció a la Medicina Tradicional Xinesa i la seva filosofia. Una breu explicació de les funcions dels punts que es tracten i com aplicar la tècnica que s’explicarà. S'adjuntarà un petit dossier per poder tenir a casa i repassar el que hem explicat.
L’objectiu del taller és que els participants surtin amb una visió més extensa de la Medicina Tradicional Xinesa i amb els coneixements bàsics per poder-se aplicar els auto-tractaments des de casa.

Auto Tractament per l’Ansietat.
Auto tractament per la Gastràlgia ( Mal d’estómac)
Auto tractament per d’Insomni amb Tuina.
Auto tractament amb moxa per refredats d’Hivern.

18:30h. Infusió i Canvi d’Espai

Aprofitarem per descansar i relaxar-nos mentre fem una infusió i ens desplacem a la sala de dalt.

19:00h. Meditació guiada

Distribució de la sala. Petita Introducció a la Meditació. Meditació asseguda per connectar amb la nostra essència abans de la sessió d’acupuntura. (Qui vulgui es pot portar el seu coixí).

19:30h. Acupuntura Grupal

Seguirem el Cicle del recorregut de la energia Yuan, a través dels òrgans vitals, per nodrir-los, eliminar estancaments i poder enfortir la nostre Connexió amb la Mare Natura i el Cosmos.

21:00 Sopar.
Un menú especial amb productes de qualitat en harmonia amb el treball realitzat per continuar cuidant-nos.

Preu total: 30€

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

652214161

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-08-12 16:00:00 2018-08-12 20:30:00 Europe/Madrid Taller de tarda de medicina xinesa Taller d’auto tractaments amb digito puntura i Sessió grupal d’acupuntura per connectar amb el Cosmos, la Natura i fer circular l’Energia Vital. 16.30h. Auto-tractaments amb Digitopuntura i Moxibustió i Tuina Petita introducció a la Medicina Tradicional Xinesa i la seva filosofia. Una breu explicació de les funcions dels punts que es tracten i com aplicar la tècnica que s’explicarà. S'adjuntarà un petit dossier per poder tenir a casa i repassar el que hem explicat. L’objectiu del taller és que els participants surtin amb una visió més extensa de la Medicina Tradicional Xinesa i amb els coneixements bàsics per poder-se aplicar els auto-tractaments des de casa. Auto Tractament per l’Ansietat. Auto tractament per la Gastràlgia ( Mal d’estómac) Auto tractament per d’Insomni amb Tuina. Auto tractament amb moxa per refredats d’Hivern. 18:30h. Infusió i Canvi d’Espai Aprofitarem per descansar i relaxar-nos mentre fem una infusió i ens desplacem a la sala de dalt. 19:00h. Meditació guiada Distribució de la sala. Petita Introducció a la Meditació. Meditació asseguda per connectar amb la nostra essència abans de la sessió d’acupuntura. (Qui vulgui es pot portar el seu coixí). 19:30h. Acupuntura Grupal Seguirem el Cicle del recorregut de la energia Yuan, a través dels òrgans vitals, per nodrir-los, eliminar estancaments i poder enfortir la nostre Connexió amb la Mare Natura i el Cosmos. 21:00 Sopar. Un menú especial amb productes de qualitat en harmonia amb el treball realitzat per continuar cuidant-nos. Preu total: 30€ Burg-Farrera

Organitzadors

imatge de Anna Rubio i Llambí