Taller Cos, Dansa i Natura

dl. 13 agost 201810:15
a
dc. 15 agost 201814:15
  • Activitat de natura
  • Cursos i tallers

L’eina bàsica del taller és el cos i el moviment creatiu en l’espai natural, basant-se en la tècnica d’improvisació Amerta Movement, del mestre Suprapto Suryodarmo. Com influeix l’entorn en els nostre moviment? Quines possibilitats creatives hi trobem? Com incorporar la natura com a vehicle d’expressió? Ens permetrem, doncs, descobrir la dansa en la seva vessant més lliure i creativa.
Preparem el cos per anar a treballar a l’exterior, buscant un cos permeable (entre el nostre interior i l’exterior que ens envolta), on hi confluiran aspectes de la dansa contemporània i de la DMT (teràpia a través del moviment i la dansa).
Escoltarem diversos espais naturals amb l’arbre com a principal protagonista i company de diàleg (arrels, tronc, fulles, flor i llavor) i observarem com ens ressonen, motivant diferents qualitats de moviment i diferents imaginaris i vivències. Crearem un diàleg amb la natura que ens mourà tan físicament com internament. Sempre des de la cura i el respecte.

Preus: Taller: 72€; Preu de tota l’estada: 180€ (inclou el taller més pensió completa de dos dies)

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

652214161

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-08-13 10:15:00 2018-08-15 14:15:00 Europe/Madrid Taller Cos, Dansa i Natura L’eina bàsica del taller és el cos i el moviment creatiu en l’espai natural, basant-se en la tècnica d’improvisació Amerta Movement, del mestre Suprapto Suryodarmo. Com influeix l’entorn en els nostre moviment? Quines possibilitats creatives hi trobem? Com incorporar la natura com a vehicle d’expressió? Ens permetrem, doncs, descobrir la dansa en la seva vessant més lliure i creativa. Preparem el cos per anar a treballar a l’exterior, buscant un cos permeable (entre el nostre interior i l’exterior que ens envolta), on hi confluiran aspectes de la dansa contemporània i de la DMT (teràpia a través del moviment i la dansa). Escoltarem diversos espais naturals amb l’arbre com a principal protagonista i company de diàleg (arrels, tronc, fulles, flor i llavor) i observarem com ens ressonen, motivant diferents qualitats de moviment i diferents imaginaris i vivències. Crearem un diàleg amb la natura que ens mourà tan físicament com internament. Sempre des de la cura i el respecte. Preus: Taller: 72€; Preu de tota l’estada: 180€ (inclou el taller més pensió completa de dos dies) Pallars Sobirà

Organitzadors

imatge de Anna Rubio i Llambí