Taller Body Weather- Body Landscape

dl. 15 abril 201920:30
a
dg. 21 abril 201920:30
  • Activitat de natura
  • Activitat Jove
  • Cursos i tallers

Taller intensiu de 6 dies a la Coma de Burg. Body Weather - Body/Landscape: L’entrenament bàsic i el punt de partida d’aquest taller és el Body Weather,és una pràctica integral que investiga les interseccions dels cossos i el seu entorn. Els cossos no es conceben com a entitas fixes, sinó com el clima, en constant canvi a través d’un Sistema de processos infinits i complexos que es produeixen dins i for a d’aquests cossos.L’objectiu de treure el Body Weather a la naturalesa és explorar i desemvolupar la conciència del propi cos en si mateix i com un paisatge en constant evolució dins d’un paisatge més gran que l’envolta.

Programa inclourà *MB -(Ment/Cos, músculs/Ossos), Entrenament de dansa *pràctica I reflexió sobre entrenament físic- mental *Caminar i passejar, passejades silencioses, pelegrinatges i excursions nocturnes *Diverses maneres d’experimentar el cos, Moviment i paisatge *Investigar els divergents sentits d’espai i temps *Registres peripatètic, Dibuxar, Escriure,contacte immediat amb l‘entorn *Topografia mental d’un lloc, mite, ment arcaica, genius loci *Geologia local, arqueologia i història.

Organització: Sara Pons 639162720 / Tania Garrido Monreal 629 546 409
Quota del Taller: € 300. Descompte d’estudiants I parats € 270

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

No

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Telèfon de contacte: 

652214161

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2019-04-15 20:30:00 2019-04-21 20:30:00 Europe/Madrid Taller Body Weather- Body Landscape Taller intensiu de 6 dies a la Coma de Burg. Body Weather - Body/Landscape: L’entrenament bàsic i el punt de partida d’aquest taller és el Body Weather,és una pràctica integral que investiga les interseccions dels cossos i el seu entorn. Els cossos no es conceben com a entitas fixes, sinó com el clima, en constant canvi a través d’un Sistema de processos infinits i complexos que es produeixen dins i for a d’aquests cossos.L’objectiu de treure el Body Weather a la naturalesa és explorar i desemvolupar la conciència del propi cos en si mateix i com un paisatge en constant evolució dins d’un paisatge més gran que l’envolta. Programa inclourà *MB -(Ment/Cos, músculs/Ossos), Entrenament de dansa *pràctica I reflexió sobre entrenament físic- mental *Caminar i passejar, passejades silencioses, pelegrinatges i excursions nocturnes *Diverses maneres d’experimentar el cos, Moviment i paisatge *Investigar els divergents sentits d’espai i temps *Registres peripatètic, Dibuxar, Escriure,contacte immediat amb l‘entorn *Topografia mental d’un lloc, mite, ment arcaica, genius loci *Geologia local, arqueologia i història. Organització: Sara Pons 639162720 / Tania Garrido Monreal 629 546 409 Quota del Taller: € 300. Descompte d’estudiants I parats € 270 Burg-Farrera

Organitzadors

imatge de Anna Rubio i Llambí