Estada "Body Weather/body landscape

dl. 24 setembre 201816:00
a
dg. 30 setembre 201816:00
  • Activitat Jove
  • Cursos i tallers

Taller que explora durant una setmana la relació entre cos i paisatge, de la mà de Frank Van De Ven (Body Weather Amsterdam). Una oportunitat única per aprofundir en el treball de Body Weather en un entorn propici per a la seva pràctica.

Body Weather - Body/Landscape: L'entrenament i punt de partida d'aquest taller és el Body Weather ,un entrenament integral i exhaustiu, una pràctica encaminada a la performance que investiga les interseccions entre el cos i el seu ambient. Els cossos no estan concebuts com alguna cosa fixa, ni com a entitats separades, sinó que, exactament com ho fa el clima, estan canviant constantment a través d'un sistema infinit i complex de processos que ocorren dins i fora d'aquests cossos. L'objectiu de treure el Body Weather a la natura és explorar i desenvolupar la consciència del cos en si mateix, sent aquest un paisatge més en constant evolució dins d'un paisatge major que li envolta.

El programa inclou: MB- Mind/Body-Muscles/bons (ment/cos, músculs/ossos): entrenament per a la dansa * pràctica i reflexió sobre l'entrenament físic i mental * caminar, vagabundejar, caminar silenciosament, peregrinar, viatges nocturns * diverses maneres d'experimentar el cos, el moviment i el paisatge *
investigar els divergents sentits de l'espai i del temps * registres peripatétic , dibuix, escriptura, contacte immediat amb l'entorn * topografia mental d'un lloc, mite, ment arcaica.

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

652214161

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-09-24 16:00:00 2018-09-30 16:00:00 Europe/Madrid Estada "Body Weather/body landscape Taller que explora durant una setmana la relació entre cos i paisatge, de la mà de Frank Van De Ven (Body Weather Amsterdam). Una oportunitat única per aprofundir en el treball de Body Weather en un entorn propici per a la seva pràctica. Body Weather - Body/Landscape: L'entrenament i punt de partida d'aquest taller és el Body Weather ,un entrenament integral i exhaustiu, una pràctica encaminada a la performance que investiga les interseccions entre el cos i el seu ambient. Els cossos no estan concebuts com alguna cosa fixa, ni com a entitats separades, sinó que, exactament com ho fa el clima, estan canviant constantment a través d'un sistema infinit i complex de processos que ocorren dins i fora d'aquests cossos. L'objectiu de treure el Body Weather a la natura és explorar i desenvolupar la consciència del cos en si mateix, sent aquest un paisatge més en constant evolució dins d'un paisatge major que li envolta. El programa inclou: MB- Mind/Body-Muscles/bons (ment/cos, músculs/ossos): entrenament per a la dansa * pràctica i reflexió sobre l'entrenament físic i mental * caminar, vagabundejar, caminar silenciosament, peregrinar, viatges nocturns * diverses maneres d'experimentar el cos, el moviment i el paisatge * investigar els divergents sentits de l'espai i del temps * registres peripatétic , dibuix, escriptura, contacte immediat amb l'entorn * topografia mental d'un lloc, mite, ment arcaica. Burg-Farrera

Organitzadors

imatge de Anna Rubio i Llambí