Cicle d'Arbres Monumentals: salze de Farrera

ds. 13 octubre 201810:0013:30
  • Activitat de natura
  • Rutes i sortides
  • Teatre i dansa

Cicle d'Arbres Monumentals
7, 12, 13 i 14 d'octubre.

El Cicle d’Arbres i l’Aplec Saó s’agermanen en aquest arbre. La intervenció formarà part del Saó.
Es tracte d’un gran salze, situat a la Font del Camp just a l’entrada del poble de Farrera. Tot i no haver estat declarat arbre monumental, és evident que té una personalitat pròpia, no només per la seva ubicació sinó també per la seva grandària i bellesa i per tractar-se d’un arbre molt estimat pel veïnat del poble.
Ens acompanyarà el músic Arnau Obiols de la Seu d’Urgell a la veu i la percussió.
La ponència serà a càrrec de Teresa M. Sala, docent a la Facultat de Belles Arts i a la Facultat de Geografia i Història i coordina el Màster de Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia de la UB. A més, Teresa M. Sala forma part de la junta del Centre d’Art i Natura de Farrera.
Durant el matí hi haurà dues intervencions artístiques més i podeu concloure l’acte amb un dinar al Centre d’Art i Natura per 10€ (5€ els menors de 12 anys).
L’acte és gratuït però us animem a realitzar la vostre aportació al Cicle amb la compra de la samarreta.
Punt de trobada: Ens trobem a les 11h puntuals a la porta del Centre d’Art i Natura de Farrera.

+ Informació de l’acte a info@dansanatura.com i al tel. 675608431

Detalls de l'event

És un esdeveniment gratuït?: 

Si

Lloc: 

  • Pallars Sobirà

Web extern per a més informació: 

Telèfon de contacte: 

652214161

Email de contacte: 

Afegeix al teu calendari 2018-10-13 10:00:00 2018-10-13 13:30:00 Europe/Madrid Cicle d'Arbres Monumentals: salze de Farrera Cicle d'Arbres Monumentals 7, 12, 13 i 14 d'octubre. El Cicle d’Arbres i l’Aplec Saó s’agermanen en aquest arbre. La intervenció formarà part del Saó. Es tracte d’un gran salze, situat a la Font del Camp just a l’entrada del poble de Farrera. Tot i no haver estat declarat arbre monumental, és evident que té una personalitat pròpia, no només per la seva ubicació sinó també per la seva grandària i bellesa i per tractar-se d’un arbre molt estimat pel veïnat del poble. Ens acompanyarà el músic Arnau Obiols de la Seu d’Urgell a la veu i la percussió. La ponència serà a càrrec de Teresa M. Sala, docent a la Facultat de Belles Arts i a la Facultat de Geografia i Història i coordina el Màster de Gestió del Patrimoni Cultural i Museologia de la UB. A més, Teresa M. Sala forma part de la junta del Centre d’Art i Natura de Farrera. Durant el matí hi haurà dues intervencions artístiques més i podeu concloure l’acte amb un dinar al Centre d’Art i Natura per 10€ (5€ els menors de 12 anys). L’acte és gratuït però us animem a realitzar la vostre aportació al Cicle amb la compra de la samarreta. Punt de trobada: Ens trobem a les 11h puntuals a la porta del Centre d’Art i Natura de Farrera. + Informació de l’acte a info@dansanatura.com i al tel. 675608431 Alòs d'Isil

Inscrits

imatge de Admin

Organitzadors

imatge de Anna Rubio i Llambí